АктуалноГрадътМненияПод ножа

С маска и електро тротинетка из града

IT специалистът се оборудва със специален предпазител заради мръсния въздух и прахоляка по „Отец Паисий”

Въпрос на избор е как ще се предвижваме в тази ситуация с атмосферата. Аз избрах екологията, казва Иван

Иво Дернев

С маска и електро тротинетка из града из града се предвижва IT специалистът Иван. Той събра погледите на минувачите по улица „Отец Паисий” по две причини. Заради начина, по който се предпазва от мръсния въздух в града и абсурдния прахоляк по улица „Отец Паисий” , появил се след посипването на паважа с пясък. И заради примера, който дава в битката със замърсяването- да използва екологичен транспорт.

Не се движа с моторно превозно средство, тъй като не виждам причина да го правя в град като Пловдив. Движа се пеш, с колело или с електрическата си тротинетка. Въпрос на избор е, аз съм направил своя и съветвам всеки, който има тази възможност, да го направи, каза Иван пред Под тепето. Колкото до маската- инвестирал е около 50 лева за аксесоара, за да предпази дробовете си. Закупил от сайт за такива продукти с яркото име otrovi.com.

Казусът с посипания по паважа на  „Отец Паисий” пясък, който предизвика огромно запрашаване по централната улица, той не пожела да коментира в детайл. Не може да се действа така в ситуация, в която въздуха в града и без това е токсичен, подчерта само той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Бахти гейчето мазно, да беше разучил ква маска е сложил и как не го пази повече от 5% от въпросния вреден въздух. Да не говорим, че ако наистина се интерисуваше от околната страна, щеше да ходи пеш/колело или да се бута с нормална гей-тротинетка, щото тия батерии не падат от небето. Ама педеразка работа…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина