АктуалноНовини

Спират влака от Пловдив до Одрин

Връщат парите на купилите билети за 8 и 9 юни

БДЖ мислят вариант влака да тръгва от София

След първото пътуване на влака по маршрута Пловдив – Одрин от БДЖ обявиха, че го спират. Не е ясно кога ще тръгне отново.

В съобщението на холдинга се казва, че „За осигуряване на по-удобна възможност за пътуване до Турция, която да обхваща по-широк кръг от клиенти на националния железопътен превозвач, в момента се изготвят варианти влакът до Одрин да тръгва от София.“

От компанията обясняват още как туристическият влак ще продължи да пътува, след като се преразгледат и осъществят всички съгласувателни процедури със съответните институции в най-кратък срок.

Всички клиенти на „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД, които са закупили предварително билети за пътуване от Пловдив до Одрин за предстоящите почивни дни (8-ми и 9-ти юни), могат да възстановят сумата си от съответните международни бюра и билетните каси, от които са закупени.

Припомняме, че до момента влакът се движи само миналия уикнед -1-ви и 2-ри юни. Според днешното съобщение на БДЖ това било „тестово“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

13 коментари

  1. До сега по новини ми прави впечатление, че съобщават време или нещо с транспорта, Пловдив като 2ри по големина никаде не го споменават камо ли, че е европейска столица, та по този повод Софиянци няма да са съгласни Пловдив да има влак до Одрин а те не. М

  2. Най-голямото нещастие за България е фактът, че селото наречено софия, населено с най-безмозъчната сган във Вселената – шопите – е станало столица на държавата! Дано някой ден язовир Искър потопи това село и Витоша се срине отгоре му!

  3. Как ние пловдив до софия за да вземем самолет. Така и софиянци ще пътуват до пловдив за да се качат във влака за одрин. Изобщо не го променяте.

    1. Да ви еба путката машина шопска -дървени сувенири ,ние си имаме коли а и има и автобуси стига сте ревали за тези влакове касети не знаеш кога ще се разпаднат

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина