АктуалноВластГрадътИзбориНовини

Славчо Атанасов представи кандидатите за районни кметове на НФСБ и ВМРО

Борислав Инчев, Денислава Желязкова, Станислав Стратев, Апостол Шопов, Иван Димов и Павел Милушев влизат в предизборната битка

Уважавам Здравко Димитров, но той ще е слуга на модела Тотев, каза кандидатът за кмет от патриотичната коалиция

Славчо Атанасов представи шестимата кандидати за районни кметове на НФСБ и ВМРО в присъствието на лидерите на двете партии Валери Симеонов и Красимир Каракачанов днес следобед в хотел Тримонциум.

„ Излизаме на местните избори с млади, можещи и доказали се хора. Искаме този път разликата в подкрепата за нас да е убийствена. Неслучайно заставаме пред вас в навечерието на легендарна и велика дата за Пловдив- 6 септември, денят на Съединението. Съединени сме силни”, каза кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов.

Първо той представи нежната част от секстета, влизащ в битката за районите в града- Десислава Желязкова. Тя е кандидатът на патриотичната коалиция за Западен.

„Тя бе кмет на района от първия мандат на Тотев, но беше честна и почтена, без да открадне нито една стотинка. Затова я отстраниха. И до днес Иван Тотев не е обяснил защо премахна Деси Желязкова. Ние пък доказваме, че държим на почтени и можещи хора с това, че тя е кандидатът ни за кмет на Западен”, каза Атанасов.

„ Проблемите на човека нямат цвят. Не загубихме изборите през 2015г. и това го знаят всички”, каза Десислава Желязкова.

Кандидатът на НФСБ и ВМРО за Северен е Станислав Стратев. Той е завършил висшето си образования в САЩ. Има две магистратури и знае пет езика. Обеща да работи за изграждането на поне 1 нова детска градина и 1 нова детска ясла.

Кметът на район Южен Борислав Инчев ще кандидатства за втори мандат. Славчо Атанасов го представи като човек с огромен административен опит и припомни, че Инчев беше главен секретар на общината по време на неговия мандат. „Когато Тотев дойде на власт през 2011г. уволниха 600 човека и на тяхно място поставиха хора от партийните клубове на една определена партия”, каза Славчо Атанасов, преди да даде думата на Инчев.

„ Решението ми да се кандидатирам не беше лесно. Местната организация ме убеди да се включа в тази кампания. Южен трябва да е в центъра на вниманието, тъй като е най-големия район и ще продължи да се разраства, а досега бе неглижиран”, каза Борислав Инчев.

Получилият образованието си в Щутгарт настоящ заместник-кмет на район Южен Апостол Шопов ще е кандидатът на патриотите за Тракия, а другият заместник на Инчев- Павел Милушев, влиза в битката за Източен.

Кандидатът в определения като труден за коалицията от Славчо Атанасов район Централен е бизнесменът и общински съветник Иван Димов. Той подчерта, че приоритет в програмата му е трафика, паркирането и детските забавачки.

„Много се чудех дали да се кандидатирам за кмет. Направих го, защото Пловдив не заслужава такъв модел на управление. Моят бивш районен кмет на Западен Здравко Димитров, който беше добър кмет, сега е кандидатът на ГЕРБ, но Тотев остава негов партиен лидер. Този модел на управление ще се запази и при Здравко Димитров, тъй като емблематични фигури от този модел са част от екипа му. Уважавам Здравко Димитров, но той ще е слуга на модела Тотев. Затова и тези избори за нас са мисия- Пловдив не заслужава да се управлява така повече”, каза след представянето Славчо Атанасов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина