АктуалноВластГрадътИзбориМненияНовиниПод ножа

Слави Георгиев: Предизборните ангажименти, за допитване до професионалните гилдии, бързо бяха забравени

Независимият общински съветник определи като странно назначението на Богомил Грозев за директор на ОИ „Старинен Пловдив”

Странно и изненадващо. Така определи назначението на Богомил Грозев за директор на ОИ „Старинен Пловдив” независимият общински съветник Слави Георгиев. Той коментира актуалната новина в личния си профил във Фейсбук.

„ Странните назначения в община Пловдив, продължават. Изненадващо ОИ „Старинен Пловдив, се сдоби с нов директор, без да е спазено изискването за провеждането на конкурс. Предизборните ангажименти, за допитване до професионалните гилдии, бързо бяха забравени. Със сигурност, културната общност на Пловдив, би се ангажирала, да посочи не един кандидат, който да се яви на конкурс, при това с разработена концепция, при ясни правила и с цялата нейна професионална и морална подкрепа. ОИ „Старинен Пловдив“ е един от символите на Пловдив и за негов директор, би било удачно да бъде излъчена личност, запозната с проблемите и предизвикателства пред института. Нямам впечатления относно професионалните качества на г-н Грозев и с радост бих се запознал с неговите идеи, но само ако това се случи, преди неговото назначение и идеите му се сблъскат в конкуренцията на други идеи в един честно проведен конкурс. В противен случай, рискуваме да се сблъскаме с липса на доверие, загуба на ценно време в навлизане в тематиката и съответно застой в развитието на Стария град“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

    1. Че тъкмо затова му плаща данъкоплатецът – да си отваря очите (фместо „прав си, Шефе!“) и да не им мълчи много на мощняците мутро*полит*ически. (Зико, архонтЦи, архонтКи и техните архонтчета…)
      ПОСЛУШНИЦИ в Общината не щем!

  1. Новият велможа е по-хлъзгав от Меката Китка Асан Асанов ГенералДИРЕКТОР на Пловдив За ЕДНО (Sofia Design „WEEK“) и даже от …плужек.
    Трихълмието от векове си е било жив Град – пълнокръвен, космополитен, с калдаръм кокони, с бебета и с бабета, с дантели на простора и бяло сладко на лъжичка в клюкарника … докато Диктатурата на Пролетариата в 60-те години тръгна да го “обобществява”.
    Да го „пилотира“ според днешните МУТРИфикатори.
    Все по-чужди на Genius Loci (Духа на Мястото) Велможи и Сановници изселват КОРЕНЯЦИТЕ за заграбване на имотите им, достойни стари фамилии докато го обезлюдят и заместят с бездушни заплатаджии-чиновничета дето едно претърсване на керемидите не умеят да организират (виж Жълтото училище). Дотук стигнахме да колят/бесят софиянци (както ЕСК19) започнали с презряния станимаклия Начо Диктатурата според хрониките на Антон Баев:
    = plovdiv-online.com/component/k2/item/57444-bаgryanа-e-zаchenаtа-v-kaashtа-nedkovich = ИЛИ
    = plovdiv-online.com/component/k2/item/57242-mаlkoto-plovdivsko-pаlаtzo =

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина