АктуалноГрадътНовини

Само една оферта за Модър – Царевец след удължаването на срока

Едно единствено дружество е подало документи за участие в конкурсната процедура  по изграждане на  пътната връзка  Модър – Царевец, това стана ясно днес по време на публичното отваряне на офертите. Става дума за „Инжстройинженеринг“ ЕООД Варна. От дружеството са оферирали 1095 календарни дни за осъществяване на проекта. 1005 дни ще са същинско строителство.

Припомняме, че максималната цена на обявената от Община Пловдив обществена поръчка е 9 милиона 875 хиляди лева без ДДС. Тя включва изработването на инвестиционен проект, строителство на подлез между улиците „Царевец“ и „Модър“ под жп линията София – Пловдив, изграждане на Южната тангента в града, както и избор на строителен надзор.

По обявената обществена поръчка за дълго подготвяният проект за пряка пътна връзката между районите „Западен“ и „Южен“ в Пловдив първоначално не се явиха кандидати до изтичане на крайния срок за подаване на документи. Наложи се администрацията да удължи срока с още един месец. Така до вчера 25 март, когато изтече удължаването, само варненското дружество е входирало оферта.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина