АктуалноБългарияВкусът на градаГероите на деняЕвалаЗабавлениеНовини

Пловдив обра наградите на Националния конкурс „Ресторант на годината“

И трите номинирани заведения под тепетата спечелиха първите награди в категориите си

Честито на: Паваж, Tam’s House и Мулти Култи

В първия ден на април, не на шега, а като повод за гордост, Пловдив осъмна с цели три Ресторанта на върха. Голяма част от наградите на най-престижния национален конкурс в бранша – „Ресторант на годината 2018 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino“, бяха донесени от столицата в Града на тепетата късно снощи. Любопитно е да се отбележи, че и трите заведения са в Квартала на творческите индустрии.

Честито от екипа ни на: Паваж, Tam’s House и Мулти Култи!

Нова вълна: Брънч“ е категория, която отчита модерните тенденции от изминалата година, а именно бумът на заведения, предлагащи късна закуска, преминаваща в обяд. Носителят на приза е Мулти Култи.

Tam’s House е отличен с първа награда за „Дебют на годината“.

Паваж – перлата в квартал Капана, за трета поредна година е заведението на читателите.

Ресторант на годината за България е столичният „Космос“, който пребори aEstivum, Zornitza Family Estate, ANDRé, Cinecittà Osteria Italiana и Niko’las 0/360 за първото място.

За 18-и пореден път списание „Бакхус“ връчи в последния ден на март традиционните си годишни награди в конкурса „Ресторант на годината 2018 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino“. Това стана на галавечеря с шестепенно меню в хотел в София.

Журито на конкурса и на списание „Бакхус“ тази година бе подбрало над 20 от най-добрите ресторанта от цялата страна, които се състезаваха за награди в 7 категории.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина