АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеКултура

Пловдив заживя със „Завръщане” (ГАЛЕРИЯ)

Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов и Сашо Кадиев превзеха улиците в града

Доброволците от „Пловдив 2019“ също се развихриха като статисти на снимачната площадка

Анна Велкова, стажант-репортер

Снимки: Димитър Фердинандов

Пловдив заживя с филма „Завръщане”, който превърна града в гигантска снимачна площадка в последните седмици.  Всеки ден екипът на продукцията насочва вниманието си към различна локация, а Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов и Сашо Кадиев превзеха улиците с автомобили и велосипеди.

Вчера, точно в 18:30, десетки хора приветстваха на Гребната любимите лица от екрана и се включиха в снимките. „Те започнаха още в  началото на юни“, споделиха актьорите. И припомниха, че във филма ,,Завръщане“ Ники Илиев се завръща като главен герой и режисьор. Той е и един от продуцентите на лентата. Сюжетът проследява историята на четирима приятели, които си идват от чужбина и всеки среща нещо от миналото си. Другите двама продуценти на филма са Богомил Грозев и Башар Рахал, а основни роли имат Орлин Павлов, Любомир Ковачев, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Диляна Попова и Даниел Ангелов.

На фокуса на камерите вече попаднаха Небет тепе, Стария град, Главната, Гребната база . Доброволците от ,,Пловдив 2019“ също се развихриха като статисти на снимачната площадка. В залязващите лъчи на тракийското слънце всички усещат духа на онова присъщо само за вечния ни град ,,заедно‘‘ . Всички заедно застанаха пред камерите. И не е изненада, че е избран именно Пловдив за  ,,Завръщане“. Защото това е градът, който не можеш да оставиш.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина