АктуалноГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Майки: Отровна змия изпълзя на детска площадка в Тракия (СНИМКИ 12+)

Мъж се притекъл на помощ на ужасените млади майки

Отровна змия изпълзяла на детска площадка в район „Тракия“, сигнализираха свидетели на инцидента в редакцията на Под тепето.

Случката се е разиграла на детската площадка до блок 182. Очевидци разказват, че змията е усойница.

Преминаващ мъж се е отзовал на виковете на ужасените майки и е убил влечугото. Според него това е усойница.

Репортер на медията ни се свърза с районния кмет Костадин Димитров, който тръгна веднага за мястото. По-късно той каза, че там не е имало никого.

В Бългаpия cе cpещат 17 вида змии, като само 5 вида са отровни, като една от тях е усойницата. Това нарежда страната сред челнита места по брой видове на континента, твърди доцент Николай Цанков, зоолог в Националния природонаучен музей към БАН.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

41 коментари

  1. Иванке просто жено умри в мъки мамати проста! Водна или не трепея та хич. За внимание кво ли няма да напишете ама шот не е на вашата площадка и двор.

  2. Долна шаврантия,щв нарича децата копелета,ще си умрете с котките КРАВО ДОЛНА. Няма кой да Ви погледне,агресирате и рогаете по чуждите деца,засрамрте се СВИНЬО,защото така може да пише само една СВИНЯ! КОПЕЛЕТА ПИШЕ,А ТЯ САМАТА НЯМА ДЕЦА И ЖИВЕЕ С КОТКИ

  3. И аз мисля, че трябва да се махне статията, за да не всява излишна паника. Но г-жа Ивана трябва да си оправи и речника , и психиката. Недопустимо е такъв арогантен език , а още повече в медийното пространство !!!!!! И после защо имало еди какви си деца… Ами тя е нагледен пример за НЕПОДРАЖАНИЕ !!!!

  4. Присъединявам се към предходните коментатори. Змията е сива водна змия- съвсем невръстен екземпляр, често срещан в нашата географска територия и абсолютно безобиден ( освен за жаби и мишки). Като малък съм си играл с такива. Жалко , че е имало чак пък такъв мачо наоколо , та в стремежа си да впечатли Тракийските майки, да декапитира змийчето. И аз призовавам статията да бъде свалена възможно най-бързо

  5. Да се бяхте поинтересували малко!
    Ей така, за нищото е убито седем безобидно същество и се надрънкаха една камара глупости!
    Убитото животно е сива водна змия /Natrix tesellata/ – НЕ отровна и безобидна змия и единственото общо между нея и усойницата е, че принадлежат към един разред.
    Уважаеми журналисти, как не се научихте да се консултирате?
    Ще призова за сваляне на статията защото е глупост!

  6. Това е възможно най-безобидната змия в страната – сива водна (бебе). Тя дори не хапе! Подобна новина звучи абсурдно. Жалко че не е имало човек с повече познания върху херпетологичната ни фауна, за да реагира по-адекватно.

  7. Моля статията да бъде изтрита, защото е абсолютно абсурдна! Змията е сива водна змия, напълно безопасна и абсолютно НЕОТРОВНА! Не рушете имиджа на сайта си с измишльотини! И е хубаво дори да се извините за това, че подведохте хората. И помислете добре върху написаното, защото убиването й е незаконно! Има и други начини за реация в подобна ситуация, различни от обезглавяване!

    1. И също така беше споменат в сегашно време починал човек-мир на душата му! Николай Цанков,който почина преди години в инцидент.Олигофрени-майки с копелетата си,също и редакторите на тази статия.Ще замълча,за да не пожелавам с цялото основание всичко лошо на такива примитиви.

        1. Мърша проскубана ще кажеш на майка си,че те е така възпитала.Може и да не съм най-права за израза си,но ми писна от идиоти като вас,които използват въпросните деца,за да убият невинното и безобидно влечуго.Вземете си оправете психиката ВИЕ,моята е съвсем наред.Децата,драги анонимчо,си възпитавате вие и ето разултата-убито невинно влечуго.Вие не сте пример за подражание.Аз не възвеличавам само уличните кучета и котки и да твърдя,че много обичам животните.Обичам природата като цяло.Но не и малоумници,които освен,че не възприемат какво да правят,гаврят се с разумните съвети,а на всичкото отгоре,видиш ли,децата били основание,че трябва да избиваме всичко.Ами не сте прави и вие.И докато има такива изказвания на майки с деца,аз няма как да им симпатизирам,дори и анонимно.Смятам,че трябва взаимно да се уважаваме без сарказъм и обиди.Влезте в групи,които уважават ЖИВОТА на всяко живо същество!А тези същества не са по-различни.Хубав ден!

          1. Анонимен смешник! Дъртите са преди тебе,ако не знаеш. Не се знае дали ще стигнеш до моите години. Явно си млад и се гордееш с това,хубаво!Дано всички,които мислят като тебе да убиват живота без основание,да отглеждате проблемни деца! На такива да се радвате,завинаги нещастни да бъдете!

          2. Изключително съм съгласна с вас, не знам кога в България ще проима някакъв контрол над това, кой, как, къде и защо убива защитени или не защитени видове, не заради друго, а от чиста простотия, необразованост и селящина. Те не се виждат, че карат като бавноразвиващи по неведомите пътища български, тръгнали да се спасяват от напълно безвредно влечуго, което за свой ужас се е озовало сред доста цивилизовани граждани. Ама така е, в училище, в час по биология вместо на децата да се обърне внимание, че природата трябва да се уважава и пази, се обръща внимание в час по история дали сме били под робство или под иго и ей го е, трепем защитени видове и ги качваме в интернета, да се покажем какви Бай Ганьовци сме до един. И лошото е, че ще си останем тъпи, докато няма парични санкции срещу конкретни лица такива постове и фейк статийки ще ги има много, много…..

      1. Как не ви е срам така да говорите за децата, бе госпожо. За останалото съм съгласна, но да наричате децата – копелета….. Грах ви на душата. Безсрамница

        1. Що да е толкова безсрамно ? Колко жени забременяват и раждат СЛЕД като имат сключен брак, не много. Доста е голям шанса сред децата да е имало копелета.

      2. И аз мисля, че трябва да се махне статията, за да не всява излишна паника. Но г-жа Ивана трябва да си оправи и речника , и психиката. Недопустимо е такъв арогантен език , а още повече в медийното пространство !!!!!! И после защо имало еди какви си деца… Ами тя е нагледен пример за НЕПОДРАЖАНИЕ !!!!

        1. Ама моля ви, на 12,13 години пушат цигари в ъгълчетата на даскало, пият бира в час по физическо и псуват повече от мен, а да не забравяме, че главните им теми на разговор са коли, пишки и айфони, така че айде стига с фалша и лицемерния морал

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина