АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Отиде си Иван Фъргов

Таня Грозданова

Отиде си Иван Фъргов – дългогодишен колега от техническия екип на БНТ РТВЦ Пловдив, Телевизия „Евроком България“, Драматичен театър „Николай О. Масалитинов“ и Динакорд. Той е починал в Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивна терапия на УМБАЛ “Св. Георги“, където е бил приет по спешност в понеделник.

Добър човек с огромно сърце и красива душа. Отличен професионалист и чудесен колега. Винаги готов да помогне във всичко. Учеше младите на тънкостите в занаята – осветление, взаимопомощ, човещина и винаги имаше решение на спешните ситуации.

В апаратната на Евроком България го наричаха Фъргата – Господарят на студиото. Когато се завърнеше от път носеше малки сувенири на колегите, а жените в редакциите винаги получаваха цветя и картички от него за 8-ми март.

През последните години бате Иван, както се обръщаха от уважение към него по-младите колеги, два пъти пусна дълга коса и брада по подобие на Паисий, които дари за перуки на хора, претърпели химиотерапия. Същата болест го погуби онзи ден.

Мир на душата му и да е светъл пътят му нагоре. Съболезнования на всички, които му бяха близки, а те са много, защото той имаше голямо сърце и бе Човек! Ще липсва…

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина