АктуалноГрадътМненияПод ножа

Осъдиха условно Габриела Медарова, наложиха й забрана да напуска дома си след 22ч. за 1,5 г.

Една година лишаване от свобода с четири години изпитателен срок за момичето, потрошило 10 автомобила в Кючук Париж

Мотивите на съда са, че тази пробационна мярка ще върне младото момиче към семейството й и ще я откъсне от вредната среда

Габриела Медарова, която потроши 10 автомобила в Кючук Париж, след като се качи пила и под въздействие на наркотични вещества зад волана, бе наказана сурово от Районен съд днес, въпреки че призна вината си и делото се гледа по съкратената процедура. Темида я призна за виновна по всички обвинения и й наложи едно общо най-тежко наказание  в размер на една година лишаване от свобода с изпитателен срок от четири години.

По- тежка обаче в случая е пробационната мярка, която наложи съдът. От днес тя е с ограничение в свободното придвижване, изразяващо се в забрана на напускане на жилището си, за периода от 22.00 часа до 6.00 часа на всеки ден в продължение на една година и шест месеца. Мотивите на съда са, че с тази пробационна мярка ще върне младото момиче към семейството й и ще я откъсне от вредната среда.

Съдът присъедини към така определеното общо най-тежко наказание  от 1 година лишаване от свобода наказанията глоба в размер на 800 лева,  и лишаване от право да управлява МПС за срок от една година и шест месеца.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Присъдата е добра. За 5 години тая лайнарка няма начин да не се осере още веднъж и тогава вече ще си от лежи и условната и следващата която вземе. Тя още на пробацията е готова. ДАЙ БОЖЕ!!! ? ? ?

  2. Тая пачавра трябва да я обесят с главата надолу!!! А че преби безпричинно от бой човек в дискотека – защо не напишете това за тоя мръсен дрогиран боклук?!?!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина