АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Някои от най-големите барове в квартал Тракия

Екипът на единствения дигитален гид под тепетата е готов с препоръки за весело изкарване в края на робтаната седмица. Този път колегите са посветили статията си на всички пловдивчани и гости на града, които са в квартал Тракия.

Често се шегуваме с „тракийци”, че те имат всичко нужно около тях – кино, голям търговски център, много междублокови кафенета и барове, паркове. Затова и понякога излизането в събота вечер няма нужда да е в центъра, а спокойно може да си се забавляват и насладят на качествени напитки и коктейли направо „в домашна обстановка”.

Ето и няколко места в Тракия, където може да го направите:

Emotion Bar & Dinner e чудесен вариант за среща на ароматно кафе или питие след работа. Освен крафт коктейли, барът предлага и класически варианти на любимите питиета като Singapore Sling, Mojito, Cosmopolitan, Caipirihna, Margarita и много други. Акцентът в менюто е върху авторски напитки, следващи най-новите тенденции в миксологията и коктейлното майсторство. Те са приготвени със супер премиум марки, специално подбрани съставки и са плод на въображението и усилията на екипа на Emotion Bar & Dinner. Макар и да е в хотел и да не е типичният бар за събота вечер, тук е много подходящо, ако просто искате да се видите с компанията на малко по-тихо място и да обмените новостите помежду си.

Raffy Bar & Gelato Plovdiv Trakia е едно от най-новите заведения в квартала. То отвори врати на мястото на друг култов бар – Encanto  и вече няма нужда да стигате до центъра, ако желаете да изпробвате менюто му. Вътре е доста просторно и е отличен избор за големи компании. От есента стартира и развлекателната програма на бара, като един от първите гости е Графа. Изборът от листа с ястия и напитки е доста голям, така че може да похапнете суши, да се спрете на някой интересен стартер или просто да пийнете по нещо след вечеря.

Broadway Club пък е добре познат на всички пловдивчани, тъй като клубът е от старите заведения в Пловдив. Той е и един от първите с концепцията Bar&Diner.  Заведението предлага страхотна селекция от цитрусови напитки с много екзотика и страст, и всичко това в комбинация с блестящо и перфектно обслужване. Наргилета, разнообразни видове алкохол и коктейли също са част от менюто, заради които доста хора си предпочитат Broadway. На големите телевизори често пускат и спортни събития за верните запалянковци.

Със сигурност изпускаме доста голяма част от местата, тъй като се опитваме да ги лимитираме до три за всеки квартал. Препоръките обаче от читатели са винаги желани и дори задължителни. Кое е вашето любимо зведение за излизане вечер в квартал Тракия?

Източник: Lostinplovdiv.com

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина