АктуалноГласовеМненияНовини

Новото лице на Под тепето

Месеци преди 10-ата си годишнина медията провокира с ново лого, нова визия и нова платформа

Иво Дернев

Изненадахме ви, нали? Да, намирате се в любимия си информационен сайт, не сте се объркали. От днес Под тепето е с ново лице. Няколко месеца преди  10-ата ни годишнина решихме да променим напълно облика си. Вече сме с ново лого. Нова визия. С нова платформа. С нови очаквания. Но си оставаме същите. Независимите журналисти, на които можете да разчитате.

Горди сме с пътя, който извървяхме. Готови сме за това, което ни предстои. Затворихме една страница, за да отворим следващата глава. Направихме го с безценната помощ на куп приятели, които работиха неуморно върху пълния редизайн на сайта.

Новата визуална идентичност е дело на страхотния екип на студио за дизайн ПУНКТ.

Проектът реализираха изключителните професионалисти от WebDreams.

Шрифтовете-основният Sakar, който дебютира именно в Под тепето, и Centrale Sans Condensed Pro, са създадени от типографите от дизайн студио Typedepot.

Благодарим много на всички за резултата, който виждате пред себе си. Апропо, той също ви вижда.

Окото на Тепето ще продължава да следи всичко, което се случва в града ни. Няма да пропусне нищо. Нито доброто, нито лошото. Както досега. По традиция ще продължим да ви представяме авторска информация, собствени разработки, различни гледни точки и истории. Нищо няма да остане незабелязано. Ще ви го визуализираме с качествени снимки. Ще го коментираме и анализираме. И вие ще имате думата. Защото Под тепето всъщност е изцяло ваше. То е на читателите. И на Пловдив. Наистина Пловдив!

Очаквайте професионалното представяне на идеята за нова визуална идентичност на Под тепето от дизайнерите от студио ПУНКТ.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

16 коментари

  1. Моля закрийте го тоя сайт! Умолявам ВИ! По гадно изглеждащо подобие не бях виждал. Тотална липса на каквото и да е като идея. Къде е архива?! Получавам главоболие само като се зачета в шрифта, после поглеждам цветовете и търся къде е ‘х’-са за да затворя. Благодаря, че Ви имаше. В крайна сметка има и други информационни пловдивски медии. Успех!

    1. И аз като г-на потърсих -и намерих- бутона Х за да изключа Ментето. Занапред ще се ограничавам с РЕДУТА.бг. Чао, Иво! (Чимни а сега де откъде да знам що е то- кажи кумин бе майно)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина