АктуалноГрадътЖивотЗабавление

Новият Мол PLOVDIV PLAZA отваря врати на 22 ноември

Най-големият търговски център в Пловдив започва четиримесечна програма за отваряне със световно известни марки като Zara, H&M, ИКЕА, LC Waikiki. Ще добавя още хитови марки почти всяка седмица до 22 март

Вижте какви изненади подготвят от PLOVDIV PLAZA

Мол PLOVDIV PLAZA ще отвори врати на 22 ноември, четвъртък. Организаторите на събитието обещават много забавления, вълнуващи изненади и специални промоции на дългоочаквани модни брандове. От търговския център обаче смятат да продължат с изненадите и разширението на микса от атрактивни марки и магазини и през следващите месеци.

Освен че до броени дни жителите на Пловдив и региона ще пазаруват от световни гиганти като ИКЕА, ZARA, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Pull&Bear, ССС Shoes&Bags, LC Waikiki и H&M, те ще имат привилегията да са клиенти и на International Celebrity Brands (ICB), US Polo, Sergio Barone.

“На 22 ноември ще бъде поставено само началото, предстоят още много изненади за Пловдив. Работим усилено и ще продължи да работим за допълването на микса от брандове и услуги, за да бъде пазаруването в PLOVDIV PLAZA истински вълнуващо и да расте с всеки изминал месец. Освен това, ще се погрижим и за забавлението на нашите клиенти – един от най-големите LED екрани в Източна Европа ще предложи на посетителите 3D изживяване от ново поколение напълно безплатно, а в търговския център постоянно ще се организират събития, концерти и спектакли на любими изпълнители, за да превърнем PLOVDIV PLAZA в любимо място за забавление на хора от всички възрасти всеки ден.“, сподели Къртис Кауърд, управляващ съдружник в Arceland Group.

Още с отварянето на мола, посетителите на PLOVDIV PLAZA ще имат възможност да пазаруват от добре познатите на всички колекции дамски, мъжки и детски облекла на LC Waikiki.

Привържениците на изтънчения и аристократичен стил ще бъдат очаровани от моделите на U.S. POLO ASSN. – едноименната марка на най-старата асоциация по поло спорт в света, която предлага мъжко, дамско и детско облекло, обувки, чанти, аксесоари, бельо и домашен текстил. А в магазина на Sergio Barone ще намерят изискана мода за силния пол.

Свой първи магазин не само в Пловдив, но в България ще отвори International Celebrity Brands (ICB) – водеща верига магазини за мода, представящи марки на известни личности. Сред световните брандове, които ще може да се видят там са JENNIFER LOPEZ, DKNY, GAUDI, JESSICA SIMPSON.

Massimo Zardi, предлагащ стилни мъжки и дамски обувки, чанти, кожени облекла и аксесоари от естествени материали също прави своя дебют в Пловдив с магазин в PLOVDIV PLAZA. За разнообразието от марки при обувките ще се погрижи добре познатият в цяла Европа бранд ССС Shoes&Bags, който ще е сред първите отворили още на 22 ноември.

Миксът от впечатляващи модни брандове в PLOVDIV PLAZA ще се допълва и от богат избор на стилни аксесоари и бижута. Със или без повод магазините на Invoke, Imiks и My Silver са мястото, където всеки ще намери подарък за скъп човек или идеално допълнение към официалния тоалет или ежедневно облекло.

Всички пловдивчани с вкус към дизайнерските бижута и с чувство за естетика към модерните, изискани, красиви и ценни неща ще имат повод за голяма радост — специализираните бутици за бижута REDS също ще бъдат представени в PLOVDIV PLAZA. Посетителите на мола ще може да избират между последните колекции бижута и часовници на хитовите марки Morellato, Trussardi, Pepe Jeans, Galliano, Maserati и много други.

С отварянето на търговския център на 22 ноември своя първи магазин в Пловдив ще отвори и SWATCH. Феновете на марката ще намерят актуалните цветни и винаги изненадващи колекции. Отдавна часовникът е много повече от необходим ориентир за времето. Що се отнася до аксесоарите SWATCH, те са уникални и лесно се съчетават с всеки стил и начин на живот.

Пловдивчани ще могат лесно да създадат своя стил и в дома с многообразието от най-новите модели бяла и черна техника или високотехнологични джаджи на Техномаркет.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина