АктуалноГрадътНовини

Нова беседка край Марица потрошена и издраскана от вандали

Драсканици с обяснения в любов и изпотрошени гипсокартонови стени след набези по-рано през седмицата

Една от новите беседки в обновената част на брега на река Марица източно от Водната палата е вандализирана по-рано през седмицата. Мултифункционалното място – подходящо за срещи, като сцена или просто за почивка е загрозено от вандалския акт. Основната му конструкция не е нарушена, но по-чупливи части – стените от гипсокартонови плоскости – са потрошени и с множество дупки.

Самата стена е и издраскана с множество надписи. Дали авторите са едни и същи не може да се разбере. Драсканиците по едноцветната стена са с младежки любовни послания – сърца, „Обичам те..“ и подобни.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

10 коментари

  1. Поредната гербераристка недомилслица. Да вземат да поканят децата от първи клас и да я спретнат от апликационна хартия тази беседка. Каквато партията (куха) такива и строителните изпълнения. Пловдив търпи – да видим колко още.

  2. Вярно е. Кнауфът е подходящ почти колкото велпапе. При това не изглежда да е от хидроустойчивия. Тази красота трябваше да я направят от стомана.

    1. „АРХ“е, ставаш смешен. „Проектът“ по „Програмата“ като е заложен за толкова и толкова хилядарки, оттам нататък логиката на изкуственяка Е ДА ОТБИЕ НОМЕРА С МИНИМАЛНИ РАЗНОСКИ И УСИЛИЯ.
      А идеята ти за ВЕЛПАПЕ е прекрасна за бъдещите артаджийски Таланти и вероятно ще бъде усвоена, приложена, въведена и утвърдена. И ПРЕХВАЛЕНА ПРЕД ПЛОВДИВСКИТЕ БУДАЛИ.
      Благодариме ти.
      И ти мерсиме!
      Хвала!

  3. Община Пловдив, тази барачка е така поне от месец и половина, а не от преди няколко дни. Изобщо не е изглеждала да има завършен вид. Гражданите откликват събсем естествено на кофти дизайн, възмутени да показали, че работата е афиф.

  4. кой прави външня беседка или каквото е там от кнауф, направи го от цимент да си чупат кратуните магасарите. ама май е по-добре само ремнот на ремонта като във варна.

  5. Кметът Тотев имаше идеята да направи през август тази част от булеварда пешеходна, та целият град да се разхождаме в компанията на кварталните простаци.

  6. ПОРЕДНАТА ТЪПА АБСУРДНА НЕПОТРЕБНА ИЗГ7ЗИЦА ОТ ЕСК2019 И ОТ „ПЛОВДИВ ЗА ЕДНО“ ДОКАЗВА КОЛКО МАЛОУМНИ „ПРОЕКТИ“ ПО „ПРОГРАМИ“ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ПЛАЩАМЕ. УВОЛНИ ДИРЕКТОРШАТА, БЕ КМЕТЕ!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина