АктуалноЖивотЗабавление

На 14-ти февруари: Луиза Григорова влюбена на сцената в Драмата

Ивана Папазова заряза във вила Юстина

Ути Бъчваров ни дава рецепта за любов

Ивелина Василева

Сред разпродажбите на цветя, бонбони и литър вино, някои от популярните лица на България отбелязват по своему и щедро Деня на влюбените и Деня на виното. За Под тепето емоциите си споделиха любими артисти от българската сцена.

Актрисата Луиза Григорова пътува днес към Пловдив, за да представи за пореден път едно от най-гледаните заглавия в програмата на Драматичния театър- „Евридика“. На 5 юни 2017 година тя се омъжи за голямата си любов – режисьора Мартин Макариев. Луиза и Мартин не крият страстта си един към друг във всеки момент. „Слава Богу, имам огромна обич в живота си и затова днес празнувам Трифон Зарезан, защото всеки ден ми е ден на любовта“, сподели актрисата и добави, че съпругът й постоянно я изненадва с подаръци. „Денят ми започна с тренировка, днес имам представление, след което се прибирам в София и с мъжа ми ще вечеряме заедно за празника, а утре сме отново на работа“, добави Григорова.

Ивана Папазова дава днес наздравица със свои колеги и приятели от Драматичния театър във Вила Юстина. Тя отбелязва поравно и двата празника. „Любовта трябва да присъства всяка секунда в нашето полезрение, в нашата душа, в нашата мисъл, а виното допълва това усещане“, категорична е актрисата. Трите най-големи любови на Ивана са мъжът й, семейството и театърът. Папазова пожелава на младите постоянно да намират повод да обичат. А Трифон Зарезан поля с големия художник Станимир Видев.

Пловдивският рапър Емо, който наскоро се сгоди за красивата си половинка-стюардесата Калина, е започнал празника от ранни зори. „Събудих Калина с подарък и за нас цял ден ще продължи празника чак до вечерта“, разказа Емо. Той е изненадал още в леглото годеницата си с цвете, червен балон и красиво бельо. Организирал е за бъдещата г-жа Христова романтична вечеря, а след това двамата ще се забавляват в пловдивски клуб с приятели.

Подобаващо е отбелязал днешния празник любимият кулинар на България Ути Бъчваров. Той е бил председател на комисията по избор на най-доброто вино в Раднево, където със своя екип са сготвили 200-метров суджук. Ути смята, че приятелите са основната част от формулата човек да бъде щастлив и да обичаш. Според него да бъдеш влюбен в някого е скучно, важното е да бъдем влюбени в живота и да правим останалите щастливи. „За мен тези празници трябва да бъдат споделени и това е най-магичната формула. Дали ще е с шоколадови бонбони, с бутилка вино или цвърчаща пържола, това е избор на лична рецепта“, добавя майстор готвачът. И добавя: „Нашата църква е доказала, че е възприела по един много елегантен начин традициите на старата земя, в която имаме честта да живеем, и ги е възприела съвсем натурално. Така че Трифон Зарезан е празник, идващ от времето на траките и се надявам, че хората на антипиене, антиядене и антивеселба нямат аргументи да забранят празник като днешния.“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина