АктуалноКриминалеНовини

Най-възрастният столипиновец от извършителите на груповото изнасилване в Германия има други две криминални престъпления там

Той е на 14 години в момента  

Все още няма официална информация, дали от немските служби са се свързали с българските си колеги, по случая, който скандализира цяла Германия.

Припомняме, че в петък вечер немският град Мюлхайм е потресен от брутално изнасилване. Група младежи нападат 18-годишна девойка в самия център на града, завличат я в храсти, изключително жестоко я пребиват и малтретират сексуално.

Полицията е успяла да задържи извършителите, които според немските служби са на възраст между 12 и 14 години. Днес стана ясно, че те са от Столипиново.  Най-големият от тях има още две криминални прояви в Германия, извършени преди две години, но не е ясно какви са били те.

Екип на немската телевизия RTL се опитва да достигне до повече официална информация, на място в Пловдив.

Под тепето се свърза с районния кмет на Източен Николай Чунчуков, който каза, че не би си позволил да коментира единичен криминален случай на територията на друга страна.

Той категорично заяви, че внушения, които свързват по такъв начин имиджа на нашата държава не са коректни. Светът е отворен и престъпления стават навсякъде, каза той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. До Николай Чунчуков!Никаква превенция в гетата!Къде са социалните служби?Защо не отнемат деца живещи в нечовешки условия,деца които не посещават училище,деца които растат в мизерия и мръсотията на гетото,деца възпитавани в омраза и безотговорност към обществото?Вие като кмет на гетото каква отговорност сте поели да промените условията на живот там?

  2. Много са толерантни немците. За тези хора трябва строги наказания. Първоначално един здрав бой, после да се осъзнаят малко, после още един здрав бой, и така 7,8 пъти. Мръсна долна сган

    1. определено трябва да си получат… ама смърт да се оттарват? ебане? сигурно от малки ги почват? труд мамка им да къпят под надзор кучета старци и тнн .. с години да видят какво е добро и да им хареса

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина