АктуалноГласовеГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Надзорът и изпълнителите на зоопарка не искат да доработят проекта

Общината прекратява договорите им

Спецпрокуратурата е свалила обвиненията за зоопарка на Димитър Колев

Иво Дернев

Надзорът на проекта за зоопарка и фирмата изпълнител не искат да доработят обекта, който е почти готов и който трябваше да отвори врати тази есен. Това разкри днес кметът Иван Тотев.

„ Изпратихме нотариални покани на надзора и фирмата изпълнител, явиха се в уречения ден, написаха поредните становища защо не можело да почнат да работят. Разпоредих на заместник кмета да прекратява договорите и на надзора, и на изпълнителя. Не искат да доработят проекта. Администрацията е шокирана от това, което се случва”, обясни Иван Тотев.

Той смята, че до нова обществена поръчка няма да се стигне, тъй като довършителните работи ще са съвсем малки, а договорът за надзора е на стойност 15 хиляди лева. „Аз ще го сключа този договор до края на мандата. Същото се отнася и до „Запрянови”- сумата е много малка”, допълни по темата градоначалникът.

На финал кметът разкри, че от специализираната прокуратура са свалили обвиненията към райкмета Димитър Колев. Не са свалени обаче обвиненията съм Тотев и Димитър Кацарски.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. „написаха поредните становища защо не можело да почнат да работят“….

    Добре де , не е ли редно тези становища да бъдат споделени официално ? До кога тотката ще се прави на феодал?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина