АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Множество дарителски кампании в пловдивските училища за първия звънец

Няколко училища подкрепиха УМБАЛ „Свети Георги” в набирането на средства за изграждане на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс

В Търговската гимназия даряваха средства за детски градини вместо букет за първия учебен ден

Множество училища в Пловдив се впуснаха в дарителски кампании за първия учебен ден. Ученици и техните р се присъединиха каузата „Най-доброто за нашите деца и онкоболни” на УМБАЛ „Свети Георги” за набиране на средства за изграждане на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс, в който да се преместят Клиниката по педиатрия, по-известна като Детска клиника, както и Клиниката по медицинска онкология и Клиниката по клинична хематология. Да направят дарение в полза на кампанията вместо да купуват цветя за първия учебен ден предпочетоха възпитаниците на СУ „Любен Каравелов” и ОУ „Петър Берон”. Средства могат да се дарят с SMS на номер 17 777 с текст DMS KLINIKA. За абонатите на A1,Telenor и Vivacom цената на SMS е 1 лев, а за предплатените услуги – 1,20 лв. За по-големи дарения има банкова сметка, както и възможност за даряване през платформата ePay.bg и виртуален ПОС терминал. Информация за кампанията е публикувана в сайта й: child.unihosp.com.

Много от възпитаниците на Търговската гимназия пък решиха да даряват средства за детски градини, вместо да купуват традиционните букети за преподавателите си.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина