АктуалноБългарияГласовеМненияНовиниПод лупа

Менда Стоянова: Анализираме евентуалните кандидатури за кмет на Пловдив

Резултатите ще са ясни в края на август – началото на септември

Решението за работата на Димитър Кацарски трябваше да се вземе отдавна, заяви членът на ИК на ГЕРБ

Няма причина Пловдив да бъде разглеждан като проблемен за политическата позиция на ГЕРБ, заяви Менда Стоянова, член на изпълнителната комисия на ГЕРБ, след вчерашната национална конференция на партията, по време на която Пловдив бе даден като лош пример в речта на Бойко Борисов.

Според Стоянова, на изборите за Европейски парламент в града е постигнат едни от най-високите резултати за управляващата партия.

По думите й, промени в местната структура трябва да има.

„Няма нищо лошо да има обновяване. В момента правим анализи за евентуалните кандидатури за кмет на Пловдив. Резултатите ще са ясни в края на август и началото на септември“, каза още Стоянова в интервю пред БНР днес.

Менда Стоянова посочи, че е съгласна с изказването на лидера Бойко Борисов, че „властта променя човека, ако не е достатъчно силен да се задържи на земята“.

Ето как коментира новосформираната етична вътрешнопартийна комисия: „Това, което вчера като партия взехме решение е да имаме инструмент, който навреме да ни сигнализира, къде някой е излязъл от етичните правила, не само на партията, но и на обществото. Чрез етичната комисия ще се получават и обработват сигнали. Радвам се, че през последните години в България има гражданско общество, технологиите много помогнаха, а НПО поставиха началото. Ако искаме да отговорим на натрупващото се напрежение в една, или друга област поради усещане за несправедливост, трябва да се предприемат действия за отстраняване на субективния фактор .“

Работата на Димитър Кацарски отдавна беше проблемна и отдавна трябваше да се вземе това решение. И при мен са идвали хора, които са се оплаквали от бавна работа по документите им в общинската администрация, каза още тя.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. АЛЧНОТО БАБЕ , КОЯТО Е ВТОРА МАМИНКА НА МАМИНИЯ И КРАДЕ ЗАЕДНО С НЕГО , ПАК РЪСИ АКЪЛИ.ТАКОВА ДЪРВО ЩЕ ЯДЕТЕ НАЕСЕН, ЧЕ ЩЕ СЕ ЧУДИТЕ ОТКЪДЕ ВИ Е ДОШЛО. НЯМА ГО ВЕЧЕ ЦВ. ЦВ. ПО КЪСНА ДОБА ПАК ДА ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ

  2. Ментичке, ако и този път ти ще предлагаш кой да е кмет на Пловдив, положението ще е трагично за ГЕРБ. Ти ни натресе Тотев, стой си настрана. Крадохте с Кацарски, а сега излиза,че не сте го познавали.

  3. И как по-точно ги „анализирате“? Критериите кои са Ви? сложно ще е хем да се хареса на Гергов, хем на Мадре Тотева, хем на разните там „структури“…или??!

  4. Смешници.

    Ако искат да изчакат да минат изборите и тогава да номинират.

    Не е лесно да изнамериш кандидат към момента, който да има възможност да получи подкрепа и същевременно да не е намесен (или поне да не се е чуло) в някоя сериозна далавера.

    Примери за такива от последните 8 години – безброй.

    Жалкото е, че градът затъва и като ниво и икономически.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина