АктуалноЗдравеНовиниПУЛС

Медици от УМБАЛ „Свети Георги“ стабилизараха момиченцето, паднало от втория етаж

Бебето, което пострада на 6-ти септември ще бъде изведено от интензивния сектор

Соня Попова

Добри новини от най-голямата болница в Южен – централен район за момиченцето, което пострада много тежко при падане от кооперация в Пловдив. От УМБАЛ „Св. Георги“ съобщиха днес, че детенцето вече е в стабилно и подобрено състояние и ще бъде изведено от интензивния сектор.

Припомняме, че на 6 септември на тел. 112 е бил подаден сигнал, че в двор на къща в Пловдив е паднало дете. На място е пристигнал полицейски екип, който установил, че от прозорец на втория етаж на постройката е паднало момиченце, на 1 година и 3 месеца.

Полицаите, дошли на мястото на инцидента, са установили, че по това време родителите на детето спят, след употреба на алкохол.

По досъдебното производство са извършени процесуално-следствени действия – оглед на местопроизшествието, изготвен е фотоалбум, разпитани са свидетели и родителите на детето.

За случая е уведомена Агенцията за закрила на детето, като е възложено нейни служители да се запознаят със случая и изготвят социален доклад.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Хайде сега неадекватните родители, които сутринта излязоха в гръб по медиите да заплатят труда на медиците и на институциите за нехайство и умишлена увреда на рожбата им. Има го разписано в законите и те трябва да се спазват.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина