АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Къде да си направим незабравимо парти в Пловдив?

Цели четири места, които да направят всеки празник незабравим и най-вече уникален

Сезонът на отпуските и на дългите летни нощи тепърва започва, а на никого не му се стои вкъщи, когато целият град сякаш е оживял и разцъфнал. Централната част всяка вечер е изпълнена с народ и имаме чувството, че всеки празнува нещо, дори и това да е радостта от хубавото време.

Когато обаче искаме да организираме малко по-различно парти, възможностите не са толкова неограничени. Изключваме възможността да е нещо стандартно – като вечеря или питие с приятели, например…Правили сме го хиляди пъти, а особено ако поводът е специален, търсим нестандартното. Е, тук единственият дигитален гид под тепетата е подготвен с цели четири места, които да направят всеки празник незабравим и най-вече уникален.

Парти в стил „Гетсби” е мечта на много дами. Че кога и къде другаде, бихте могли да облечете обсипана с пайети рокля, да я съчетаете с дълъг наниз перли и да изглеждате съвсем на място. Gingertale е заведението, което прави всичко това реално и чрез специалния си формат за тематично парти ‘Vintage Tales & Cocktails’ подарява едно наистина различно преживяване, включващо комбинацията от коктейли с кетъринг, тематичен декор, създаване на тематична визия с грим и прическа, ди джей, фотограф и персонален уъркшоп по суинг танци. Независимо дали празнувате моминско или ергенско парти, рожден ден, фирмен купон – концепцията на организаторите е да ви потопи в истинска винтидж приказка и в разкоша на бляскавата ера.

И като пишем за летни партита, няма как да бъдем изчерпателни, ако пропуснем басейните. Хубавата новина е, че дори и да не разполагате с вила  и частен такъв, има вариант да изнесете празненството на острова за пъстри и щури купони – бар-басейн Колибри. Барът е голям, зареден със студени освежаващи напитки и екзотични  коктейли. За гладните на разположение  е меню със студена кухня, а ние препоръчваме брускетите и плодовите салатки. Засищащо и леко, а и точната комбинация за богатия избор от коктейлни вина. Вечерите тук са без ограничения – модерна музика под звуците на професионално подбраното оборудване. Многообразие от музикални стилове, различни гост – диджеи и изпълнители са само малка част от възможностите, които ще направят  нощта специална. Точно както колибрито е пъстро и носещо със себе си усещането за цвят и живот, тук е мястото за всички  шарени и щури купонджии, за които всеки ден може да е празник и приключение.

Връщаме се отново в творческия квартал на града, защото особено през лятото Капана е едно безспирно парти на открито. От всяко заведение се чува смях, звън на чаши, а уличките са изпълнени с хора, които искрено и от сърце се забавляват. Крафт биреният бар Котка и мишка също е от местата, които могат да ви предложат нетрадиционно изживяване. Съвсем отскоро с бира в ръка и силен състезателен дух може да разпуснете и да празнувате с една игра на Сьоелбак. Познатата още като Dutch Shuffleboard холандска игра бързо събра почитатели под тепетата след като „Котка и мишка“ откри първия клуб по Сьоелбак, предлагайки ново забавление за всички посетители на квартала на творческите индустрии. Перфектен начин да предизвикате приятелите и  да организирате турнир, в който по-добрият да победи, а загубилият – да плати изпитата бира.

Последната ни идея за незабравимо изживяване в Пловдив ще ви отведе на приключенска мисия в някоя от многобройните стаи-загадки под тепетата. В помещенията видимо без изход целта е да играете като отбор, да откриете скритите отговори и да избягате. Времето е 60 минути, а отборният дух – гарантиран. Със сигурност това не е традиционният начин за купон, но сме на 100% уверени, че предизвикателството си струва. А питиетата и танците винаги могат да са след това.

А как празнувате вие?

Източник: Lostinplovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина