АктуалноВкусът на градаГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Кулинарно шоу на живо в най-доброто заведение за италиански пици Pizza Pazza

Шеф Джузепе и шеф Марко ще сътворят истинска магия от вкусове и аромати на 14 юни в 20 часа

Месец след като приготви специално меню за папа Франциск, топкулинарят Джузепе Ломушо ще застане на живо пред почитателите на италианската кухня

Месец след като приготви специално меню за папа Франциск, топкулинарят Джузепе Ломушо ще застане на живо пред почитателите на италианската кухня в най-новото заведение за пица под тепетата – Pizza Pazza.

Заедно със своя колега – шеф Марко – в петъчната вечер на 14 юни от 20 часа те ще бъдат пред тиганите и котлоните на живо и ще приготвят два от най-обичаните специалитета. Скариди и паста ще къкрят на единия плот, а на другия – виртуозите в кухнята ще разточват специално тесто за пица, която ще изпържат пред посетителите. Този вариант на традиционната италианска храна се приготвя още от 1910 г., когато майстор-пицар решава да експериментира в семейния си ресторант.  По този начин се добавя  деликатна хрупкавост по външната част на тестото, а всички добавки се усещат по небцето много по-отчетливо и ароматно.

Потопете се във вкусовете на Италия и изпробвайте на място и ексклузивно само утре в 20 часа хрупкава пържена пица и прясна паста със скариди в Pizza Pazza.

Повече информация в събитието във Facebook.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина