АктуалноБългарияЕвалаИзпод тепетоМнения

Кметът на Пловдив хвърли чук по един от заместниците си

„Саше, дръж!“- каза Тотев и метна от 5 метра чук по заместника му с ресор култура

Таня Грозданова

Блестящо изпълнение в абсолютен унисон! Ако кметът на Пловдив Иван Тотев и заместинка му с ресор „Култура и туризъм“ Александър Държиков участваха в олипийска дисциплина „хвърляне на чук и улавянето му“, днес и двамата щяха да грабната златото…

Мятането се състоя малко, след като кмета удари капсулата на времето с чука, за да я херметизира и после потърси къде да остави оръдието на труда. Той подходи към дървената стълба подпряна на стената и хвърли чука нагоре към „публиката“ , където стоеше и Държиков.

Кметът по култура така бързо реагира, че дори професионалните фотографи не успяха да уловят мига. След това улови и подхвърлените хартиени торби, в които служител на ОП „Общинска охрана“ донесе капсулата.

Припомняме, че в първия мандат от управлението на Тотев Александър Държиков бе зам.-кмет по транспорт и сигурност. Той се завърна в управлението на града, след като Амелия Гешева стана зам.-министър на културата и мястото на кмет с този ресор остана вакантно. Лично Иван Тотев го покани да го заеме. Тогава Държиков сподели, че административната работа не му е липсвала, но не може да откаже на кмета.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина