АктуалноКриминалеМненияНовиниПод ножа

„Кепитъл Консултинг” е компанията в София, която е регистрирала фирми на чужденци с подставени лица

Управителят е „ръководителят на финансовата и криминалната дейност”, както го обяви окръжният прокурор Румен Попов

Иво Дернев

“Кепитъл консултинг” ЕООД е дружеството, което прокуратурата разследва за пране на пари. „Мутренски изпълнения от хора дилетанти”, както определи действията на хора от кантората окръжният прокурор Румен Попов, са ръководени от изпълнителния й директор. Той е в ареста с обвинения в изнудване, противозаконно лишаване от свобода, отвличане, заедно с още трима души. Един от тях е обвинен в длъжностно престъпление- служителят на ДАНС, който е доставял пълна информация в интерес на „Кепитъл Консултинг”.

„Кепитъл Консултинг” е частна компания, базирана в София, столицата на България. Екипът ни се състои от млади и динамични хора, които имат образование и квалификации по право, счетоводство и финанси, пишеше на сайта на дружеството през деня. ПишеШЕ, защото в момента сайтът е свален.

„Изпълнителният директор е всепризнат експерт в данъчната оптимизация и европейското право. Неговите богати познания и опит в тези области, са помогнали както на местните, така и на международните му клиенти да спестят огромни количества пари чрез преструктуриране на бизнеса си. Той има магистърска степен по право от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. За него Румен Попов каза, че е ръководител и на криминалната, и на финансовата дейност на дружеството.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина