АктуалноМненияНовиниПод ножа

Кацарски вече не е зам.-кмет на Пловдив

Таня Грозданова

Заместник-кметът на Община Пловдив по “Общинска собственост, устройство на територията, строителство и инвестиции“ Димитър Кацарски вече не заема тази длъжност, разбра репортер на Под тепето.

От отдел „Връзки с обществеността“ все още не са потвърдили официално информацията, но неофициално хора от висшите етажи на управата в града потвърдиха пред медията ни.

Това е било оповестено в сградата на площад „Стефан Стамболов“ 1 още в края на изминалата работна седмица, с цел служителите да не разбират от медиите.

Димитър Кацарски е освободен по решение на кмета Иван Тотев. За сега неговите функции ще бъдат изпълнявани от главния инженер на община Пловдив Йордан Калев.

Кацарски бе заместник-кмет “Общинска собственост, устройство на територията, строителство и инвестиции“ от 7 ноември 2011 година. От 17 май 2010 г. до 6 ноември 2011 г. е бил началник сектор Пловдив РДНСК Южен централен район. От 1993 г. – собственик на фирма „Калдис“ ЕООД, Пловдив. От 1985 до 1990 г. – офицер от строителни войски в ГУСВ, работи на обекти в Пловдив и минно-обогатителен комбинат „Асарел“. Роден е на 31 октомври 1961 г.

За сега въпросите: „Защо?“ и „Защо по това време?“остават без отговори.

Припомняме, че през февруари 2017-а той бе привлече като обвиняем по делото за Зоопарка, заедно с кмета Иван Тотев и кмета на Западен – Димитър Колев.

Още за това Кой е Димитър Кацарски вижте тук.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина