АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

„Като в Народното събрание” (ГАЛЕРИЯ)

Там градусът е по-висок. Тук хората са по-интелигентни, коментира кметът първата редовна сесия на ОбС  

„Първата сесия ми се стори нормална. Като в Народното събрание. Там градусът е по-висок. Тук хората са по-интелигентни”, каза след първото редовно заседание на Общинския съвет кметът Здравко Димитров.

Преди нея градоначалникът се спря да разговаря с фенове на Ботев, дошли да изразят загрижеността си относно бъдещето на Колежа. „ Те искат да стане нещо, но не знаят по кой начин. Обещах им, че скоро време ще имаме среща с представители на клуба. Аз също имам желание стадионът да бъде завършен. Но трябва малко търпение, да видим по кой начин ще стане това”, заяви Зико.

По другата тема на деня- Бетонния мост, той подчерта, че разговорите по казуса не са спрели.

„Моето мнение е, че тази връзка трябва да остане. Мостът не се премахва, а се преработва, ако трябва да бъдем по-точни”, каза кметът.

„Януари. Запишете се”, отговори той на въпрос на гражданин пред пленарната зала кога ще има приемен ден. И уточни, че в месеца ще има веднъж или два пъти приемни в кметството.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина