АктуалноГрадътИзпод тепетоМнения

Какво да правим в Пловдив през уикенда (05-07.04)

Този уикенд ще пием коктейли с джин, ще се насладим на акустични интерпретации и ще танцуваме на яки музикални селекции

5 април

Acoustic Ahead @Контрабас

Acoustic Ahead е проект, породен от любовта на двама музиканти към звука на акустичната китара.

Дуо форматът за две (и повече :-)) китари е доказано добра комбинация и Пламен и Григор ще ни поведат в палитрата от възможности, които тя предлага.

Ще можем да се насладим на техните интерпретации в стиловете суинг, джаз, боса нова, gypsy jazz, фънк, блус и поп.

Контрабас
21 часа

GiN OutPost

Кога за последен път написахте писмо? Този петък може да напишете едно на барманите в „Пощата“ и да го пуснете в някоя от шарените пощенски кутии там. Заедно с това може да опитате и 3 Whitley Neill коктейла.

Ако не познавате Whitley Neill Gin, веднага ще усетите нотка авантюристичност – съчетавайки смесица от иновативни съставки като cape gooseberries и плода на баобаб, Whitley Neill също съдържа традиционни за дестилирането на джин подправки като хвойна, кориандър, лимонова и портокалова кора, корен от ангелика, кора на кайсия и корен на ирис.

Един петък, един джин, вдъхновен от Африка и от целия свят, и ти.

Бар „Пощата“
21 часа

6 април

No Sense presents: Demyosour & Flower

Тази събота No Sense ни кани на едно малко по-различно парти. Изпълзели от старата школа, от един от емблематичните барове от близкото минало, „Грамофон“, селекторите Demyosaur & Flower обещават сериозен музикален подбор от бъркани яйца, миш-маш, пълнени чушки и още няколко мерудии, които не назовават. Очаквайте космическа селекция от Old School и български Hip Hop / Rock / Trap / Jungle / Drum and Bass от рубриката „За всекиго по нещо“.

No Sense
21:30 часа

Dumbfound / Morrum / Prnrml / Mindflux Live @PCS

Всеки избира в какво да вярва и реалността силно се изкривява от тези вярвания. Съдбата или просто необясними сили посочиха мястото, датата и участниците замесени в това изпълнено с музикални и душевни флуиди събитие. Повярвайте, че сте част от разнообразието, и оставете вечерта ви да бъде изкривена от Dumbfound, Morrum, PRNRML, Mindflux.

Пост-културна сцена
Врати: 18:30 часа
Начало: 19 часа

X2805 at Groove

Тази събота в Groove Music&Art отново ще гостува един артист с дългогодишно участие на ъндърграунд музикалната сцена. Под своя псевдоним x2805, той често остава незабележим за широката публика, но това изобщо не му пречи да доразвива своя музикален вкус и умения като диджей. Сетовете на x2805 са силно еклектични и танцувални, като в тях присъства почти всичко – от ню-диско и афро до качествен дийп и прогресив хаус, а защо не и техно!

Groove Music&Art
21 часа

DJ workshop with Rawland

Rawland е диджей и продуцент от София. Колекционер на музика от 7 годишна възраст и бийтмейкър от 14 годишен, Rawland е изминал пътя от първи записи в домашни условия и училищни групи до продуцирането на материал и ремикси за изпълнители като Delinquent Habits, Treach (Naughty by Nature), Evidence, Funkdoobiest, както и организирането на поредица от тематични и еклектични партита.

Rawland е подгрявал участията на изпълнители като Guru (Gangstarr), Delinquent Habits, Funkdoobiest, EPMD, J-Ro (Alkaholiks) и др, както и ролята му на движеща сила в проекта DAYO.

Той е известен с любовта си към Хипхоп, Брейкбийт, Фънк и множество други стилове и продължава да представя най-качествената селекция, безкомпромисни сетове и иновативност зад пулта.

На предстоящият уъркшоп ще можете да обсъдите множество теми свързани с подхода му към диджействането.

Artnewscafe
13 часа

Източник: Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина