АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (11-13.12)

Този уикенд отбелязваме откиването на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 с повсеместни празненства

11 януари

Откриващ уикенд. Пловдив – Европейска столица на културата 2019

Този уикенд пловдивчани и гости на града ще отпразнуват откриването на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Най-атрактивното и мащабно събитие – спектакълът „Ние сме всички цветове“ ще се случи на 12 януари oт 19.00 ч. в сърцето на Пловдив.

В рамките на дългия уикенд 11, 12 и 13 януари са планирани серия от събития в различни пространства, открити и закрити сцени в града, които ще имат своята кулминация в съботната вечер на 12 януари.

Пълната програма може да разгледате тук.

Plovdiv Together – PACHO at BALLY CLUB

Този петък зад пулта в клуб „Бали“ ще застане Pacho – един от най-известните и доказали се диджеи на Балканите. Повече от 20 години усилен труд и съвместна работа с колеги и продуценти от цял свят говори красноречиво за развитието му.

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

Jamaica Fever | Reggae Drum’n’Bass vol.2 Plovdiv 2019

Все още във ваканционно настроение в откриващия уикенд на Пловдив ЕСК 2019 зад пулта в Groove Music&Art застават Parapitek & Alcoholiday. Откриваме вечерта с подходящо празнично реге (по случай повода) и лека-полека качваме нагоре до енергичен Drum and Bass! Подгответе се за танци, манци и други такива тeм подобни!

Groove Music&Art
21 часа

Adventure Trip | Kalyas

Този уикенд бар „Пощата“ ни кани да стартираме заедно най-голямото културно събитие за нас и нашия град, а именно годината, в която Пловдив ще бъде Европейска столица на културата. Петъчната вечер ще започнем с няколко културни коктейлчета, а за културната музика ще се погрижи нашият верен, но не особено културен другар Kalyas. Започваме „културно“ в 21 часа с „културно“ наздраве.

Бар „Пощата“
21 часа

12 януари

Пловдив – столица на танците

За да отпразнуваме откриването на програмата на Пловдив 2019 ще си спретнем една възпитана и спретната вечеринка на ръба на Капана. Ще пием чай и бисквити и ще слушаме струнни квартети. Ще говорим за философия и литература. Ще отпразнуваме началото на културния пик, в който навлизаме. Възможно е да отворим и бутилка шампанско, ако се окажем в по-неприлично настроение. Може би да изпием по чаша вермут. В краен случай. Ще сме очаровани от вашето присъствие.

Петното на Роршах
22 часа

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина