АктуалноГласовеГрадътМненияНовини

И кандидатът на ВМРО за кмет на Пловдив ще е ясен в средата на август

Борислав Инчев: Има и вариант да се явим самостоятелно, със собствена листа за общински съветници, плюс шестима районни кметове

ВМРО в Пловдив се готви за местните избори, които вече официално са насрочени за 27 октомври 2019-а година, заяви градският председател на партията Борислав Инчев .

„Смятаме, че първо двете големи политически формации в града трябва да кажат своето решение. Към тях ще добавя – поне според нас, още двама кандидати, които все още не са официално обявени, но най-вероятно ще бъдат такива“, коментира Инчев.

После потвърди, че визира Дани Каназирева и Славчо Атанасов и добави, че чак след това ВМРО ще излезе пред обществеността и ще представи решението си.

Той заяви още, че имат готовност да влязат в надпреварата за кмет на община Пловдив, включително самостоятелно, но тава зависи от „какво ще предложи политическият пазар в града“.

Най-лошият вариант, който Борислав Инчев начерта, е самостоятелна листа за общински съветници и кандидатури за шестима кметове на районите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Тоя михлюзин ли ве хахахаха, тоя лалугер никой не му е виждал аграрната муцуна цял мандат, тоя кмет искал хахаха няма подобни гьонсурати, поне за 5 леа работа да беше свършил, една плочка няма сменена, една улица да е без кал, мизерия и гнусота! Квартала се разпада ве Инчев, кьорав ли си или дебилен, освен свръхпрезастрояване, пришълци- талибани посрани и мизерия, друго не докара!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина