АктуалноГрадътНовини

Изложба показва строителните постижения на най-добрите инвестиционни компании в Пловдив

Бумът в изграждането на нови жилищни обекти превръща Пловдив както в Европейска културна, така и в строителна столица на България. Само в последната една година архитектурни перли като “Magnolia 4”, “Azallia Park”, “Toscana Residence”, „Plovdiv City Park II, „Kamenitza Residences“, “Paradise Home”, „Markovo Villas Park”, “Regatta Park West”, “Green Home Residence” доказват, че в града има инвеститори с амбиции не само за печалба, но и за позитивна промяна на обществената среда и качеството на живот на хората. В тези проекти удобството, уютът и комфортът на отделния човек са водещи ценности и приоритет при реализацията на всеки един от тях.

Постиженията на най-реномираните строителни компании у нас са селектирани в експозиция в Цар – Симеоновата градина и могат да бъдат видяни от пловдивчани от 10 до 27 юни.

Изложбата включва жилищни сгради и комплекси от затворен тип, подбрани прецизно по множество професионални критерии, като енергоефективност, локация, среда на живот и други. Всяко едно от паната е с визията на сградата, предоставя информация за обекта от първа ръка и дава възможност за директни контакти с всеки от инвеститорите.

Експозицията е част от конкурса за инвестиции в недвижими имоти в Пловдив “Real Еstate Investment” 2019, организиран от „Строителство Имоти“. Идеята на форума е да отличи най-атрактивните проекти за жилища в града под тепетата. Оценката ще дава авторитетно жури. В дрийм тийма влизат финансов анализатор, експерт по устойчиво и енергийно строителство, урбанист – консултант по градоустройство и жилищна политика, специалист по инвестиции в недвижимости и социален антрополог.

Каузата, зад която застават организаторите, е да привлекат интереса на потребителите към новостроящите се жилищни обекти в Пловдив и да повиши доверието им към строителните компании.

За повече информация: www.nagradisimoti.weebly.com.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина