АктуалноГласовеГрадътМненияНовини

Иван Тотев: Ние сме абсолютно убедени за резултата в Пловдив на местните избори

Според градоначалника те вече са започнали първо тук

Усеща се, че местните избори са започнали и даже може да каже къде са започнали първи в България, именно Пловдив и хората, които са критикувани са политически ангажирани. Това коментира кметът на града под тепетата в седмичното обзорно политическо предаване „Беновска пита“. Иван Тотев гостува на Илиана Беновска ден след откриването на Пловдив – ЕСК 2019.

„Какъв ефект очаквате Вие от това откриващо събитие и от цялата година на Европейска столица – Пловдив върху оценката на гражданите на Вас като кмет, на Вашата дейност, на подобряването на микроклимата в града, сега ви ядат за ремонтите дето сте разкопали целия град?“ и допълни, че както изглеждат далечни местните избори, те вече са започнали. Иван Тотев каза, че се усеща, че са започнали и даже може да каже къде са започнали първи в България, а именно Пловдив и хората, които са критикувани са политически ангажирани. Водещата поощри критиките и изрази вярата си, че той ще ги вземе предвид. Кметът потвърди и каза:

„Ние имаме абсолютно линеен график и всичко ни е ясно кога.“

Той допълни, че са се смесили две неща – критиките на инфраструктурни обекти, които са от управленския мандат.

Тотев бе категоричен, че ако не изпълни отговорностите, които е поел– плочките на площада, галерията, голямата базилика, няма да иска.да се кандидатира за следващ мандат.

Беновска попита дали има вероятност да не успее, а отговорът, който получи бе:

„С такава увереност ще Ви говоря ли, ако смятам, че няма да успея?“

Иван Тотев обясни, че на всеки три месеца в ГЕРБ правят социологически проучвания, с които се следи пулсът на града. Според него това, което казват някои хора, е само едната страна. Във връзка с предстоящите европейски избори, които са основа за местните избори, кметът каза, че дават много добра предпоставка, а Беновска ги определи като по-неемоционален избор.

Тотев коментира, че след тях могат да се създадат много различни ситуации, а водещата шеговито му каза да не произнася това, което иска. „Ние сме абсолютно убедени за резултата в Пловдив“ категорично заяви кметът

Кое е най-важното, което трябва да направи ГЕРБ според Вас, за да постигне пълна мобилизация и както пожела заместник-председателят на ГЕРБ Цветанов, да имате 7 евродепутати?“, а Иван Тотев отговори, че хората в листата са много важни. Тя трябва да вдъхва доверие, хората в нея да работят за България и да се популяризира. На въпрос за личния му принос за евроизборите, той предположи, че ще бъде натоварен с откриващото събитие, което вече е традиция.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина