АктуалноКултура

Ивана Папазова чества 50- годишнина с премиера в театъра в Деня на будителите

Актрисата отбелязва юбилея си с главна роля в „По-студено от тук“ под режисурата на Владимир Люцканов

Актрисата Ивана Папазова ще отбележи 50-ата си годишнина на сцената на любимия си пловдивски театър, с премиерата на новия спектакъл на Драмата. Навръх юбилея си тя ще прави това, което може най-добре- ще играе. В Деня на будителите на 1 ноември Папазова ще излезе пред публиката в главната роля на спектакъла „По-студено от тук“ от Лора Уейд (Англия), режисиран от Владимир Люцканов.

В останалите роли се превъплъщават Мария Сотирова, Радина Думанян и директорът на театъра Кръстю Кръстев. Преводът е на Харалампи Аничкин, сценография и костюми – Венелин Шурелов, музика – Петър Дундаков, фотограф Георги Вачев, плакат Ралица Русева и Георги Вачев.

Изящна и разтърсваща история, пиесата „По-студено от тук“ от Лора Уейд разказва за семейство, поставено пред препятствие, което не може да бъде преодоляно. Майката, бащата и двете им дъщери трябва да се изправят един срещу друг, срещу самите себе си, за да открият усмивката и сълзата, прошката и утехата, благодарната прегръдка. И да разберат, че семейството е мост от ръце, които винаги те крепят, когато залиташ над бездната. Светъл, пречистващ през сълзи спектакъл за доброто в човека.

Билетите за 1 ноември са изчерпани. Следващата дата, на която се играе постановката, е 15 ноември.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина