АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Здравко Димитров: Изборите са едно състезание, нека по-добрият победи

Гласуваното доверие към мен е една огромна отговорност, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив

Иво Дернев

От днес на обяд Здравко Димитров официално е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив. Настоящият областен управител влиза в предизборна битка за поста градоначалник очаквано, след като името му бе спрягано дълго време. Под тепето се свърза със Зико и го хвана на връщане от Изпълнителната комисия в София, където ръководството на ГЕРБ го посочи като най-подходящия кандидат- кмет.

Влизам в тази битка нормално, без особено напрежение. Предполагам, че кампанията ще е феърплей, познаваме се всички, които ще участваме в нея. В крайна сметка всички работим за Пловдив, живеем тук, обичаме града си и ще останем в него и след изборите. Те са едно състезание, нека най-добрият победи“, каза Здравко Димитров.

Определи гласуваното му доверие като една огромна отговорност. Колкото до настоящия кмет  и областен координатор на ГЕРБ Иван Тотев той отбеляза, че ако стане градоначалник, всичко добро от неговото управление ще бъде надградено. „Но всеки човек си има собствен маниер и начин на управление, и това ще се усети. Няма две личности еднакви”, заяви Димитров. Коментира и отношенията си с Тотев през годините: „Никога не сме преминавали границите на благоприличието ”.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина