АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеИзпод тепетоМненияНовиниСпортСпортен Пловдив

Женските финали за Купата на България по волейбол идват в Пловдив, Марица си я резервира

Целта ни е да вдигнем купата в Колодрума този четвъртък, подкрепете ни, обърнаха се волейболистките към пловдивската публика

Трябва да отстранят ЦСКА по пътя към златните медали

Иво Дернев

Женските финали за Купата на България по волейбол идват в Пловдив тази седмица. След 2012г. градът ни отново ще е домакин на последните важни мачове за сезона. Спортна зала Колодрума ще посрещне полуфиналите на 17 април, и финала на 18 април, а основният фаворит е Марица.

Волейболистките мачкат наред в родното първенство, като не крият, че са резервирали купата, за да я вдигнат пред собствена публика в четвъртък вечер. Преди това обаче трябва да минат през ЦСКА на полуфинала, който ще се играе в сряда от 20 ч. Левски и Берое също ще се борят за място на финала в сряда. Билетът за деня на полуфиналите е пет лева и за двата мача, като ученици и пенсионери ще влизат в залата безплатно. Пет лева ще е и входът за вечерта на големия финал.

Елате и ни подкрепете, призова изпълнителният директор на волейболната Марица Борис Халачев днес от заседателната зала на общината. Кандидатствахме за домакинство на финалите, за да се опитаме да вдигнем купата пред пловдивчани, допълни той.

Чест е да бъдем лице на Пловдив и да играем пред наша публика за Купата на България. Ще дадем всичко от себе си, за да завършим подобаващо сезона. Имаме малко проблеми като за края на кампанията, но като цяло всичко в отбора е наред, каза треньорът на Марица Иван Петков.

В последните години тимът има 2 национални титли и 5 купи на страната. Амбицията на отбора е да спечели Купата на България и в собствения си град.

Направихме добър сезон. Спечелихме мач от Шампионска лига тук. Надяваме се в четвъртък да вдигнем купата на финала. Единствената ни цел е да станем първи. Дано публиката дойде и напълни залата. Елате и ни гледайте, обърнаха се към пловдивчани три от волейболистките на Марица.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина