АктуалноГласовеГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Естетизираха шахтите пред новата галерия на Гладстон

Изложбената зала се сдоби с надпис „2019”  

Шахтите пред новата галерия на Гладстон вече са естетизирани и се вписват в шарките и линията на тротоарната настилка. Земелрок плочките, покриващи капаците на подземната комуникация, бяха извънредно пренаредени така, че да са с цветовете на цялата пешеходна част пред изложбената зала, каквато е практиката в почти целия град и всички нови ремонти от последните месеци. Това се случи след публикация на Под тепето и сигнали на граждани, свързани с криво наредените в началото и разнородни на цвят шахти, които не кореспондираха с цялостната визия на тротоарните настилки.

В крайна сметка добрият пример за подреждане на бетонните павета върху капаците на подземната инфраструктура се спази. С малки изключения, това е практика в целия град, която трябва да запазим.

Паралелно с пренареждането на настилката пред галерията, новата сграда се сдоби и с надпис „Изложбена зала 2019”. Пространството за култура трябва да бъде открито официално в началото на септември.

Преди пренареждането

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Пълен цирк е за бушмени това нещо…мутробарок с черни дограми и тъмни стъкла, от нещо все се крият партизаните… отвън облицовката се клати, плочите са паянта, шахтите са кривондел… некой пак намаза дебело на филията

    1. Предишната сграда дето некадърниците-самозванци от ДП“Художници“ засраха за да угодят на едни Стратези БУТАЧИ (които впоследствие ги . . . надхитриха!) си беше много по-грамотно композирана, LEGE ARTIS с канцеларията, с депото, с двуетажната изложбена площ и с ГОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ.
      Достатъчно беше да си я поддържат, поправят течове където трябва, и да си я ползват за вечни времена.
      КОЙ МИ СПА В ГАЩИТЕ, сега пък ми досаждат, сякаш съм им длъжник аз / ти / НИЕ / данъкоплатците.
      Същият сценарий напредва и за КОНЦЕРТНА ЗАЛА, съсипана от акад. Ни.На. дето кльопа ДИРЕКТОРСКА ЗАПЛАТА за да я коландри (ама си имат намигване с една , , , Агитка).
      За „дебело намазана филия“ не знам, пловдивската управа ако беше КлептоКрация, нали има ПРОКУРАТУРА?

    1. ПАК НАПИРА „ОЦЕНКИ“ ДА РАЗДАВА АКАД. ПРОФ. Д-Р АРХ. КАРА К. ОТНОСНО „ЕСТЕТИЗИРАХА . . . “
      СЕПТЕМВРИ НАБЛИЖАВА, ИДИ НА ПОПРАВИТЕЛНАТА СЕСИЯ, ОПИТАЙ СЕ ДА ПОЛУЧИШ „ОЦЕНКА“ ПОНЕ ПО ЕДИН ИЗПИТ (СЪПРОМАТ“ ДИАМАТ?) ЧЕ ДА НЕ ОСТАНЕШ ЦЯЛ ЖИВОТ . . . КАЛИНКА.

    1. НАИСТИНА ТО ВЕРНО КАТО КАШОН МЯЗА ПО УКРАШЕНИЯТА, ОБАЧЕ ПЪК ОТ ДРУГА СТРАНА КАКТО СА ГО ОСТЪКЛИЛИ С АБСУРДНО НЕДОПУСТИМИ ЗА ИЗЯЩНИ ИЗКУСТВА ДЖАМЛЪЦИ . . .
      В ТРЕТИ КУРС НА АРХИТЕКТУРАТА НАУЧАВАШ, ЧЕ СЪЧИНЯВАНЕТО НА ЗАЛА ЗА ИЗЛОЖБИ ИЛИ НА АТЕЛИЕ ПОЧВА . . . С ГОРНО СЕВЕРНО ИЗЛОЖЕНИЕ, ЗА ДА Е РАВНОМЕРНО ОСВЕТЕНО ЦЯЛ ДЕН.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина