АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножа

Докараха в съда наркодилъра, хванат до училище „Душо Хаджидеков“

Младежът е набор 2001, 11-окласник в „Климент Охридски“ и вече може да носи наказателна отговорност, твърди прокурорът по делото

Младежът, хванат с наркотици при преследване в пловдивското училище „Душо Хаджидеков“ бе докаран в съда. Прокуратурата е поискала постоянна мярка „Задържане под стража“ за родения през 2001 година Виктор Бурнарски. Младежът е роден през януари 2001 година и може да носи наказателна отговорност, заяви прокурор Наско Илиев. Ученик е в 11 клас в училище „Климент Охридски“. Неговите родители също са в съдебната зала.

Бурнарски премина през коридора на съда мълчалив и с наведена глава. В самата зала той пожела повече да не бъде сниман. Неговият адвокат Никола Симеонов поиска при старта на заседанието почивка от 10 минути за запознаване с материалите по делото, което бе уважено от съдия Елена Герцова. Адвокатът е бил извикан само преди час.

Очаквайте подробности!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Ще посоча слона в стаята. Нормално ли е да пратим това младо момче в затвора за трева? Журналистите винаги ще го изкарат голям престъпник, за да има драма, но кажете ми реално на кого е навредил? Сякаш няма начин който иска да си намери и от друго място.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина