АктуалноГрадътНовини

Десетки хиляди посрещнаха Европейска столица на културата (СНИМКИ)

Студът не спря пловдивчани да се забавляват с уникалния спектакъл

С невиждан за мащабите на Пловдив грандиозен спектакъл се откри годината на града ни като Европейска столица на културата. По приблизителни оценки – десетки хиляди бяха оградили от всички страни сцената-кула, поставена на централния булевард „Цар Борис III Обединител“ – както по самия булевард, така и около Пощата.

Впечатляващото 3D грабна погледите на всички, а за музикалната програма се погрижиха както Теодосий Спасов и Валя Балканска, така и гостуващият диджей Schiller. По време на изпълнението на Валя Балканска бе и впечатляващата заря от пловдивските тепета.

Очаквайте подробности.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Много ми е интересно,хилядите Пловдивчани които бяха на ,,Грандиозния спектакъл,, какво видяха и какво разбраха от него. Че аз като гледам Олигофренското изражение на нашия тъп кмет,едва ли той е разбрал какви ЛАЙНА е изсрал. Как не го беше срам още не мога да се начудя,такъв РЕЗИЛ да натрессе на пловдивчани! ПЛОВДИВ такова БЕЗХАБЕРИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА!!! ! ТАКЪВ КМЕТ НЯМА МЯСТО В ГРАДА, В СТОЛИПИНОВО ТАМ МУ Е МЯСТОТО.МАНГАЛ!!!!

  2. ….. Жалка картина от хаотични езически изблици и тълпи за одеала и шалове …. (((( Нищо от творческия гений и християнският характер … Чудим се защо ни възприемат като от остров Тамбукту ….. Срам ! Резил ! Позор ! И има ли смисъл да се похарчат два милиона лева за нещо като кула , лъхаща на проклятие , която после ще се демонтира , а сградата на пловдивската филхармония и повечето културни зали да са в окаян вид и нищета ……
    ТОВА НЕ Е КУЛТУРАТА НА ПЛОВДИВ , КОЙТО ПОЗНАВАМ !
    ЩЕ СЕ ПОТЪРСИ ЛИ ОТГОВОРНОСТ !
    ПЛОВДИВЧАНИ НЕ СПЕТЕ ! СЪБУДЕТЕ СЕ !
    С ОДЕАЛА И ШАЛОВЕ ЛИ ЩЕ ВИ ПРИСПИВАТ ???
    С ЧАМОВЕ , БЕЗВКУСИЦА , КИЧ , БЕЗМИСЛЕНИ ЕФЕКТИ , МОМЕНТНИ БЛЯСЪЦИ И ЕЗИЧЕСТВО ЛИ ЩЕ ВИ ОМАЙВАТ !

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина