АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Градският съвет на СДС застана зад кандидата за кмет адв. Георги Колев

Георги Колев отговаря на всички представи за десен кандидат за кмет, както и на всички представи на СДС за такъв, обяви председателят на партията в града Никола Хаджийски

Той допълни, че няма решение на партията за подкрепата на Здравко Димитров

Разпадът на партийното е преголям и идва на хората премного, обясни адв. Колев

Градският съвет на СДС застана зад кандидата за кмет адв. Георги Колев. Решението на сините е било взето на заседание вчера, а днес председателят на партията в Пловдив Никола Хаджийски обяви подкрепата за юриста на извънредна пресконференция.

Георги Колев отговаря на всички представи за десен кандидат за кмет, както и на всички представи на СДС за такъв. Той познава всички проблеми на Пловдив и излезе с конкретни решения за града. Адв. Колев е предприемач, който осигурява над 1000 работни места, обясни мотивите за решението председателят на СДС Пловдив Николай Хаджийски.

За мен е огромна чест СДС да ме подкрепи. Изпитвам тръпка като човек да съм тук, на това място, което е излъчвало десни политически послания 30 години. Като студент бях на окупацията на университета. Винаги съм следвал дясната идея. Знам какво направиха СДС за България. За мен е и огромна отговорност да съм десен кандидат за кмет. Няма да подведа СДС. Остават два дни и призовавам всички хора да гласуват. Защото за първи път в Пловдив се пробужда гражданското самосъзнание и мажоритарните кандидати набират скорост. Разпадът на партийното е преголям и идва на хората премного, обясни адв. Георги Колев.

Ръководството на СДС призова всички членове и симпатизанти на партията да излязат и да гласуват с бюлетина №49 за кмет, за районни кметове и за общински съветници.

Няма решение на градския съвет на партията за подкрепа на Здравко Димитров. Това е еднолично решение на главният секретар. Румен Христов подкрепи кандидат от неговия приятелски кръг. Не е добър пример хора от ръководството на СДС да не спазват устава на партията. Това е знак за авторитарност- председателят и секретарят на партията да налагат своето мнение. Синият град на България остана без подкрепа на националното ръководство на партията, заявиха от градския съвет на СДС.

Да си демократ значи да спазваш правилата. Този град трябва да се управлява със спокойствие. Не очаквайте от нас да влезем в компроматни и личностни сблъсъци. Има само сблъсъци на идеи. Ние сме десните кандидати, подчерта адв. Георги Колев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина