АктуалноКриминалеНовини

Горя склад за скрап на Кукленско шосе (СНИМКИ)

Огънят е възникнал при рязането на стари коли

Три екипа са гасили стихията

Пожар е избухна по време на рязане на бракувани коли в депо за скрап на Кукленско шосе в Пловдив днес. Сигналът е получен на Спешния номер 112 след 11.30 часа, уточниха от РДПБЗН.

Три противопожарни автомобила и екипажите им са изпратени да потушават бедствието.  Гасителните действия са осъществени от служители на Втора РСПБЗН и колегите им от Първа РСПБЗН, използвана е и автомеханична стълба.

Пожарът вече е вече е потушен. Няма данни за пострадали хора. След приключване на работата на огнеборците предстои да бъдат изяснени причините за запалването.

При рязането на метал се ползват газови горелки и по първоначални данни пожарът е причинен именно по време на такива огневи дейности в обекта.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. В някои сайтове беше обявен като пожар в една от многото промишлени зони……на Пловдив… А то било склад за скраб…за стари коли…пък ги рязали…Гооооляма Прооооомишлена Зооона… Защи не я запълнят с италиански или нигерийски…или занзибарски… БОКЛУК…та да си дойдем на промишлената реалност наша българска…ГОРДА ПЛАНИНА БОКЛУК това е сега РБ…!!!!!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина