АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовиниСпортСпортен Пловдив

Време е за битка

Тервел Пулев излиза срещу Дешон Уебстър в пирона на боксовата гала в Колодрума

Важното е да спечеля мача, а не как ще се случи това, каза българинът в навечерието на мача

Броени дни остават до боксовата гала вечер в зала Колодрума, пирон в която ще е битката между Тервел Пулев и американеца Дешон Уебстър. Участниците в основния мач от програмата застанаха днес пред медиите, заедно с организаторите на събитието, домакинът Здравко Димитров и Кубрат Пулев, който вече мисли за мач с Антъни Джошуа.

„ Важното е да спечеля мача, а не как ще се случи това. Примерът е от преди няколко дни- Джошуа, който си взе поуката от първия мач и си върна титлите”, каза Тервел Пулев.

„ Благодаря на Господ, че ми дава тази възможност. Благодаря на Тервел и брат му. Готов съм да водя война в събота. Очаквам добър мач, в който да покажа таланта си. Надявам се, че ще е вечер, която никой няма да забрави”, каза противникът на Тервел Пулев в основния мач от галата Дешон Уебстър. Той допълни, че се е подготвил за схватката така добре, че ще изненада на ринга в събота.

„  Ще бъде хубаво шоу. Имаме общо 10 мача, три от които в тежка категория с българско участие. Да, това ще е културно събитие, което отдавна не е правено в Пловдив. Няма да е просто гала вечер по бокс. Ще има всичко за всеки”, обясни мениджърът на Кубрат и Тервел Пулеви- Ивайло Гоцев. Той отбеляза, че внимание заслужават дамския мач с участието на Джоана Нуамеруе, както и битката на надеждния пловдивски боксьор Пенчо Цветков, от който се очаква експлозия.

Кубрат Пулев заяви, че очаква хубава финална битка в гала вечерта, в която брат му ще победи.

„ Това е голям спортен празник за града. Да подкрепим Тервел Пулев в събота”, призова кметът Здравко Димитров.

Билети за боксовата гала все още се намират на цени от 20 до 50 лева.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина