АктуалноЖивотЗабавлениеСпортСпортен Пловдив

Волейболните национали за първи път ще играят в Колодрума

Пловдив посреща кръг от Волейболната лига на нациите

В спортната зала ще видим на живо още тимовете на САЩ, Сърбия и Иран

Иво Дернев

Мъжкият ни национален отбор по волейбол ще играе за първи път в „Колодрума”, близо четири години след откриването на спортната зала. През юни Пловдив ще е домакин на кръг от Волейболната лига на нациите, в който освен нашия тим ще видим на живо още отборите на САЩ, Сърбия и Иран.

Организацията на събитието започва от днес. Пловдив ще е домакин и основен организатор на престижния турнир. Дълги години играехме мачовете на националния отбор само във Варна, но сега имаме по-големи възможности, от които ще се възползваме, обясни Данчо Лазаров, президент на българската федерация по волейбол. Той, заедно с изпълнителния директор на федерацията Станислав Николов, кмета Иван Тотев и заместника му Георги Титюков направиха оглед на залата преди старта на организацията на юнския турнир. С тях бе и президентът на волейболната Марица Илия Динков, чийто тим играе международните си мачове именно в Колодрума.

6400 души ще могат да гледат всеки от мачовете от Волейболната лига на нациите в Пловдив. Цените на билетите ще варират от 10 до 20 лева, като те ще важат за цял ден, в който, според програмата, ще се играят по два мача. Билетът за трите турнирни дни ще е 50 лева.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина