АктуалноГласовеИзбориМненияНовини

ВМРО Пловдив: Цветелина Кънева е директор от 2 години, а сондажът съществува поне от 15!?

„При футболните агитки не съм виждал толкова тежко въоръжени хора“, коментира ареста на шефката на Басейнова дирекция градският лидер на партията Борислав Инчев

Той отправи интересен въпрос към държавните органи

Като нещо, което не е добро за града, така лидерът на ВМРО в Пловдив Борислав Инчев коментира ареста на директорката на Басейнова дирекция Цветелина Кънева.

„Колкото и на човек да не му прави впечатление, вижда се как двама състезатели тичат в два различни коридора, борейки се и двамата за първото място. Обаче и всички останали, като публика, виждат за съжаление не чисто спортни прийоми“, това каза по повод разногласията в националната коалицията Инчев.

На въпрос къде е проблемът, той заяви, че не знае и допълни, че според него когато два коня се ритат, никой не трябва да застава по средата им.

„Тук една беззащитна жена е арестувана с тежко въоръжени полицаи именно заради театъра, заради сцената и заради личността. Явно, че властите са подчинени на политиката и политиката дърпа конците“, коментира Камен Шишманов.

„При футболните агитки не съм виждал толкова тежко въоръжени хора“, отбеляза и лидерът на партията в Пловдив.

Борислав Инчев напомни, че у нас има няколко Басейнови дирекции и отправи следния  въпрос: „Знаят ли съответните органи дали на територията на Община Пловдив се експлоатират подобни съоръжения от общинската администрация във всичките ѝ форми? И трябва ли да се очакват някакви подобни действия, или ако хората са с дадени политически убеждения няма да има такива?“   

После той разказа, че е чувал, че в община Пловдив има подобни сондажни кладенци, които са незаконни.

„По мое време, като районен кмет на „Южен“, съм закривал такива кладенци в Кючук Париж.“

От пловдивската организация на ВМРО се застъпиха за показно арестуваната директорка, като уточниха още, че тя е директор от 2 години, а се оказва, че сондажът в Захарни заводи е съществувал поне от 15 години.

Защо не се разпитват другите бивши директори на местната Басейнова дирекция, попита Борислав Инчев.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина