АктуалноБългарияГласовеМненияНовиниПод небето

Българските граждани ще усетят силата на бюджета догодина

Това заяви в Пловдив Цвета Караянчева.

Председателят на 44-то Народно събрание потвърди присъствие за откриващото събитие на Пловдив – Европейска столица на културата 2019-а

Таня Грозданова

Като много динамичен, с много конфликти, но и много свършена работа. Така определи отиващия си политически сезон председателят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева.

По думите на шефката на Народното събрание,успешният финал на  цялото представяне на политиката на правителството  е приетият бюджет за 2019-а  година, който бил „добре оценен от всички“.

На журналистическа реплика „но не и от президента, който даде части от него на Конституционния съд,“ Цвета Караянчева заяви:

„Разбира се, президентът има право на мнение. Нека да видим какво ще каже Конституционният съд. За нас този бюджет е много добър, с добри показатели, с добър икономически растеж, с много средства за политики и мисля, че българските граждани догодина ще имат възможността да усетят силата на бюджета, който приехме!“

Накрая председателката на НС каза, че с най-голямо удоволствие ще присъства на откриващото събитие на Пловдив – Европейска столица на културата 2019-а.

Тя посети Пловдив, за да присъства на церемонията по присъждане на годишните награди „Чудесата на България” 2018 г. в Малката базилика. Караянчева връчи отличието в категорията „Археолог на годината“ на доц. д-р Бони Петрунова – директор на Националния исторически музей за откритието на съкровището в крепостта Калиакра през лятото на т.г.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Къв бюджет ве крадци гербави, външният дълг, ей така тихичко вече е 70 000 000 000 лева…баровци не кредит, това сте вие, но ние ще го плащаме , а вие…??!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина