АктуалноБългарияВашите писмаКриминалеМненияНовиниПод ножа

Борбата за безплатно паркиране в Тютюневия квартал става ожесточена

Пловдивчанка: Пукат гуми с шило

Два пъти за една седмица колата на Габриела Иванова осъмнала неизползваема

Отсечката на „Екзарх Йосиф“ от „Иван Вазов“ към бул.“Христо Ботев“ е една от малкото, които не попадат в Синята зона

 Соня Попова

Искам да ви информирам, че на ул. „Екзарх Йосиф“, в пресечката от ул. „Иван Вазов“ до „TOTAL SPORT”, вече два пъти в рамките на една седмица намирам колата си с нарочно спукани гуми, пише ни пловдивчанката Габриела  Иванова.

Отсечката в Тютюневия град , за която става дума е една от малкото извън Синята зона и явно борбата за безплатно паркиране в квартала става ожесточена.  

„Предупреждавам всички, паркиращи там, за тази опасност. Знаем, че в такива престъпни актове, няма нищо случайно – както и не е случайно това, че точно тази пресечка не е синя зона,“ твърди потърпевшата.

По думите ѝ, гумите на автомобила са пробити с шило. Честотата на този вандалски акт я навява на мисълта, „че някой си е „приватизирал” този участък от улицата и се държи като собственик на иначе една общинска територия.“

Габриела отговори на въпрос на Под тепето дали е подала сигнал в полицията така:

„Не съм информирала полицията, защото не виждам смисъл да пускам жалба срещу неизвестен извършител.“

Жената подозира, че зад тези действия стоят частните охранители на посетители на фитнеса, който се намира на същата улица. Искам чрез вас да предупредя други „простосмъртни“да не спират там, защото е наистина много неприятно да тръгнеш сутрин за работа и да се окаже, че колата ти е в неизправност, завършва писмото си  Иванова.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Когато горяха складовете преди почти 3 години всичките 8 пожарни гасяха единствено и само Тотал Спорт! Имаше засегнати частни къщи, животът на хора беше в опасност, но явно, който има протекции от властта, той е богоизбран!

  2. Защо се очудвате? Тотала отдавна е мутренска територия и полицията си затваря очите. Може и да не са охранители, а селските биячи с анцузи, които пак плъзнаха из града. Колко пъти съм виждал да съскат ей такива на хората от Синя зона и да ги заплашват. Не трябва да си мълчим обаче, дано се намери извършителя и в полицията него да пукнат, а не гумите!

  3. Абсолютната истина,
    частен паркинг на Тотал Спорт. Крайно неприятно за всички живущи наоколо, преди поне излизаха и гонеха паркиращите, а сега явно пукат и гуми.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина