АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножа

Безобразие: Превърнаха новата площадка под мечката на Бунарджика в паркинг

Бесни родители сигнализираха Под тепето

Шофьорите минават на сантиметри от батута, на който скачат деца

Иво Дернев

Новото най-посещавано място в Пловдив- фонтанът на под мечката на Бунарджика и детската площадка до него, бе превърнато в паркинг. Възмутени родители сигнализираха Под тепето тази сутрин, след като отишли на разходка с хлапетата си, но установили, че зоната е превзета от автомобили.

„Пълно безобразие. Леките коли минават с 20 километра на сантиметри от батута, на който скачат деца. Движат се и по ударопоглъщащи  настилки.  Шофьорите завзеха дори това място на тепето, при положение, че само десет метра в страни и надолу се намира паркинга на Дървото, който към момента на снимките е напълно празен”, пишат родителите в сигнала до медията ни.

Майка на две деца направила забележка на мъж, седящ в автомобила си на запален двигател до детските атракции, но той най-невъзмутимо отговорил: „Тук работя”. Тя се опитала да провокира реакция от страна на служителите на Общинска охрана, които отговарят за хълма, но те я препратили към „Паркиране и репатриране”. Там пък не отговаряли на дежурния телефон. Позвънила и на 112, откъдето й отговорили, че сигналът й е приет.

„ Човек идва да разпусне с децата си на едно прекрасно място и се сблъсква с това. Защо? Докога ще продължаваме така?”, пита без да чака отговор майката на две момченца.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

11 коментари

  1. Като работят да спрат долу на паркинга или да затворят площадката за деня ,докато приключат работата, а не да обикалят по нея с колите между децата. Тия тумбаци ги мързи един ред стълби да качат и ще продължават да си го правят лесно, докато общината си прехвърля отговорността при сигнал от граждани за подобни безумия.

  2. Цялата фирма са супер компетентни! Това го правят за безопастност на всички, които се разхождат из парк Бунарджик! Щом толкова Ви пречат едни леки автомобили, не знам, ако обикалят наркомани и т.н какво щяхте да кажете! Никой не оценява нищо!

  3. Органите, които трябва да се грижат за проблема са заети да вадят пари от вдигането на коли с паяци. Там се вадят пари. Другите проблеми не ги интересуват. Общинска полиция, общинска охрана и тем подобни са в будна кома. Навсякъде в града е анархия и хаос. Всеки, който реши може да спре където си иска, пуска аварийките и си мисли, че другите са длъжни да го търпят. А в тези тесни Тотевски булеварди една кола да спре и става страшно.

    1. Това всичко е за сигурността на Вашите деца, тази група хора и коли поставят охранителни камери за постоянно наблюдение и ваша сигурност а не за гневна и овча некомпетентност!!!!!!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина