АктуалноИзпод тепетоМненияНовини

Архитектите, дарили проекта за кино Космос, с награда за Каменица Park

Stephen George International-България с две отличия от престижните Международни награди за недвижими имоти в Лондон

Архитектурното студио, дарило на община Пловдив проекта за кино Космос- Stephen George International-България спечели два приза на престижните Международни награди за недвижими имоти в Лондон. Едното отличие архитектите взеха за проекта Каменица Park, в който инвестират „Си Инвестмънт“ АД, свързана със собствениците на „Сиенит Холдинг”, и „ЕС АЙ Дивелопмънт“ ЕООД на Георги Тотев.

SGI-България спечели награда в категория Eurocity 2018 – европейската награда за най-добра сграда със смесено предназначение с проекта Kamenitza Park- Пловдив. Екипът на архитектурната компания бе отличен и с Five Stars Award 2018. Тази награда дава право за участие в международния кръг, който определя най-добрите компании в световен мащаб. И двете отличия признават качеството на работа и иновативността на печелившите проекти. На церемонията в Royal Lancaster Hotel в Лондон присъстваха управляващият директор на SGI – арх. Тихомир Казаков и водещият проектант арх. Антон Антонов, както и ръководителят на строителството на Kamenitza Park, Пловдив – инж. Цветослав Павлов, се казва в PR съобщение, пратено до медиите след церемонията в Лондон.

Проектът Каменица Park ще е първият луксозен комплекс в град Пловдив със смесена функция, в централните части на града. Общата му площ е 130 000 кв.м. Той включва както жилищни сгради, офиси, търговски площи с разнообразни търговски обекти, спортни съоръжения и хотел. Част от плана са и парк, детски площадки и пешеходни алеи, които естествено се свързват с града. Централната локация на проекта осигурява бърз и лесен достъп да всяка една сграда както с автомобилен и градски транспорт, така и с велосипеден.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина