АктуалноВластГласовеГрадътМненияНовини

Александър Сиди: Не виждам друг кандидат от патриотичното семейство, по-подходящ от Славчо Атанасов

Войводите се надяват Атанасов да приеме управленската им програма и номинацията им, за да участват с НФСБ заедно на изборите с неговата кандидатура, пълна листа кандидат общински съветници и кандидати за районни кметове

Борислав Инчев ще се бори за втори мандат в район Южен

Иво Дернев

„ Загърбваме политическото си его и отваряме разговори за коалиционни отношения. ВМРО няма да издига свой кандидат за кмет на Пловдив. Влизаме в разговори със Славчо Атанасов от днес за коалиционното му издигане за кандидат на патриотичните формации”, обяви преди броени минути народният представител от ВМРО Александър Сиди. Войводите се надяват Атанасов да приеме управленската им програма и номинацията им, за да участват с НФСБ заедно на изборите с неговата кандидатура, пълна листа кандидат общински съветници и кандидати за районни кметове.

„Не виждам друг кандидат от патриотичното семейство, по-подходящ от Славчо Атанасов. Винаги сме били критични към всяко едно управление, включително и неговото. Неговото управление имаше добри и лоши страни и ние сме го казвали”, обясни Сиди. И уточни, че ВМРО иска цялостно управление на града от патриотичното семейство. Той подчерта, че спряганият преди време за евентуален кандидат за кмет от ВМРО Борислав Инчев ще се бори за втори мандат в район Южен. Самият Инчев не присъства на пресконференцията, тъй като е в отпуск, по думите на Александър Сиди.

Народният представител каза още, че ако Славчо Атанасов не приеме номинацията на ВМРО и управленската програма на партията, тогава войводите ще водят преговори с други кандидати и формации, като не изключи коалиционния си партньор на национално ниво ГЕРБ, Дани Каназирева и Демократична България. Славчо Атанасов има една седмица да реши дали да приеме протегнатата ръка от ВМРО, за да бъде обявена официално името му като обща кандидатура.

Оттеглянето на Иван Тотев от битката за кмет на Пловдив Александър Сиди обяви като правилно решение. „Тотев е реалист, тъй като е трудно избираем. В неговите мандати добри неща се случваха. Не отричаме фактът, че Пловдив се промени в последните години. Но ако Тотев бе последвал начина на управление на Бойко Борисов в страната, щеше да има успешен втори мандат”, каза още Александър Сиди.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Не виждаме да сте станали от стари червени пробити каскети нещо друго…каракачани нещастни, не сте компетентни да управлявате Пловдив, вижте си квартал Южен на какво прилича, една плочка не сте сменили, оня Инчев лалугера никой не го знае и бръсне за нищо, вие цял град искате да лапнете, жалкари кьопави, никъв шанс

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина