АктуалноГласовеГрадътМненияНовиниСъдТемида

Адв. Иван Демерджиев пое щафетата в пловдивската адвокатска колегия

Това не е работа по ръководене, а по служене на колегията, каза новият адвокат №1 в града при официалното си встъпване в длъжност

Ние не сме повече от други, но сме първи пред равни, напомни на колегите си адв. Ралица Негенцова, председател на Висшия адвокатски съвет

Иво Дернев

Адв. Иван Демерджиев официално прие председателстването на пловдивската адвокатска колегия. На церемонията тази вечер той пое щафетата от бившия първи адвокат под тепетата Стефан Левашки. Пред колегите си застанаха и членовете на новия съвет на колегията, а събитието уважиха адв. Ралица Негенцова, председател на Висшия адвокатски съвет, представители на софийската, пазарджишката и кърджалийската колегии, областният управител Здравко Димитров, председателят на Общински съвет Савина Петкова.

На добър час, колеги, пожела на наследника си и новите членове на съвета адв. Стефан Левашки. А адв. Иван Демерджиев му благодари за възможността да работи пълноценно като секретар на колегията по време на неговия мандат.

Няма да отстъпим от каузата за развитие на пловдивската и българската адвокатури. Силно мотивирани сме. Съвети и градивна критика са добре дошли от всички. Тази работа не е работа по ръководене, а по служене на колегията, каза новият председател.

Председателят на Висшия адвокатски съвет адв. Ралица Негенцова пожела много мъдрост на адв. Демеджиев и членовете на съвета. Всички гледаме в една посока- достойнство и престиж на адвокатурата. Това единство в колегията в Пловдив е пример за всички колегии в страната. Трябва да приемаме градивна критика и да не забравяме, че не сме повече от други, но сме първи сред равни, каза адв. Негенцова.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина