АктуалноГласовеГрадътМнения

Чистят и дезинфекцират превърнатата в кучешка тоалетна нова атракция край Марица

Ще изпратим инспектори на място да правят забележка и да информират хората с домашни любимци, коментира шефът на ОП „Чистота”

Отговорността е на стопаните, въпрос на възпитание е, подчерта Иван Стоянов

Иво Дернев

Ръководството на общинско предприятие „Чистота” бе сезирано от Под тепето по повод превърнатата в кучешка тоалетна нова атракция с изкуствени скали за катерене на Уолтопия по социализираната част от южното корито на Марица. „Ще изчистим и ще дезинфекцираме настилката в зоната около стените за катерене. Ще пратим и наши инспектори да дежурят, да правят забележка на хората и да въведат ред. Но оттам нататък е отговорност на самите стопани. Въпрос на възпитание е”, коментира казуса шефът на „Чистота” Иван Стоянов.

Той уточни, че се обмисля и поставянето на информационни табели, които да напомнят на стопаните, че трябва да почистват след четириногите си, и че в близост се намира голяма кучешка площадка. „И аз имам куче, но винаги чистя след него”, допълни на финал Стоянов.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. ‘Оди дрОби ЗЕЛЕ, копАле, и ма’ни я ти Марицата, Градът се е разбрал с нея от столетия. Оти не си идеш у Коньовица па да си комунизираш Перловската, па да изградиш и пристанище на нея, па със бардаците му, а?
    АТРАКЦИЯ било, дрън-дрън, да ти имам вкусовете, ти да не си от онова Ново Село с динозаврите?
    АТРАКЦИЯ всяка изгъзица не се брои!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина