Чистят и дезинфекцират превърнатата в кучешка тоалетна нова атракция край Марица

Актуално Гласове Градът

Ще изпратим инспектори на място да правят забележка и да информират хората с домашни любимци, коментира шефът на ОП „Чистота”

Отговорността е на стопаните, въпрос на възпитание е, подчерта Иван Стоянов

Иво Дернев

Ръководството на общинско предприятие „Чистота” бе сезирано от Под тепето по повод превърнатата в кучешка тоалетна нова атракция с изкуствени скали за катерене на Уолтопия по социализираната част от южното корито на Марица. „Ще изчистим и ще дезинфекцираме настилката в зоната около стените за катерене. Ще пратим и наши инспектори да дежурят, да правят забележка на хората и да въведат ред. Но оттам нататък е отговорност на самите стопани. Въпрос на възпитание е”, коментира казуса шефът на „Чистота” Иван Стоянов.

Той уточни, че се обмисля и поставянето на информационни табели, които да напомнят на стопаните, че трябва да почистват след четириногите си, и че в близост се намира голяма кучешка площадка. „И аз имам куче, но винаги чистя след него”, допълни на финал Стоянов.

 

Споделете ни във:

2 коментара за “Чистят и дезинфекцират превърнатата в кучешка тоалетна нова атракция край Марица

  1. ‘Оди дрОби ЗЕЛЕ, копАле, и ма’ни я ти Марицата, Градът се е разбрал с нея от столетия. Оти не си идеш у Коньовица па да си комунизираш Перловската, па да изградиш и пристанище на нея, па със бардаците му, а?
    АТРАКЦИЯ било, дрън-дрън, да ти имам вкусовете, ти да не си от онова Ново Село с динозаврите?
    АТРАКЦИЯ всяка изгъзица не се брои!

  2. КРАЖБАТА НА ПАРИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ АТРАКЦИЯ ЛИ СЕ ВИКА??? НЕЗНАМ САМО КОЙ ЩЕ ХОДИ НА ТИЯ СКАЛИ ДА СЕ КАТЕРИ!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.