Тотев: С новия ОУП увеличаваме зелените площи с няколкостотин декара

Актуално Власт Гласове Градът Новини

Призовавам партиите и кандидатите за кметове да не лъжат, а да водят кампания с реални аргументи, каза кметът

„Новият Общ устройствен план ще е готов до края на годината и изискването на общината е в него зелените площи да се увеличат с няколкостотин декара”. Това отговори кметът Иван Тотев след журналистически въпрос относно изнесената преди няколко седмици информация от щаба на политическа сила, че новия ОУП предвижда преотреждането на 2265 декара зелени площи.

„Това, което се показва, са свободни съчинения и фантазии преди избори. Призовавам партиите и кандидатите за кметове да не лъжат, а да водят кампания с реални аргументи. Никой не обича лъжците”, каза Тотев. Като допълни, че декари земеделски площи в Южен ще бъдат отчуждени за паркове.

Споделете ни във:

5 коментара за “Тотев: С новия ОУП увеличаваме зелените площи с няколкостотин декара

  1. Не знам кой лъже, ама ми омръзна от празните приказки на този човек! При първична регулация могат да се отнемат не повече от 25% от имота и общината са задължава да изгради инфраструктурата! Декари ще отчуждава, аре стига вече!

  2. Ами то се вижда лъжата – гребната база що имаше гора или дърво – всичко изчезва. Всичко е махнато – няма дърво, няма гора. Ще има само бетон. Това е престъпленше към нас пловдивчаните.

  3. Айде гласувайте си за листата на Тотев и районните му кметове. Иначе сложиха Здравко за кмет, който е готин, ама какво ще прави с на тоя хората, не знам.

  4. Г-н Тотев, щом това са фантазии, публикувайте ескизния проект за изменение на ОУП-2007 внесен от проектанта с писмо№18-Ф-8165/88/ от 23.04.2019 и гледан на ЕСУТ при Община Пловдив на 17.05.2019 г. Публикувайте и протокола изпратен на проектанта с изх.№18-Ф-8165/88/ 18.06.2019, за да се види какви указания сте дали на проектанта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.